Puhdas ja raikas ilmastointi SONAX A/C -puhdistusaineella

Auringon kuumentamassa autossa ilma tuntuu usein erityisen tunkkaiselta ja sisätilojen haju saattaa muuttua kuumalla säällä hyvinkin epämiellyttäväksi. Tunkkaisessa autossa ei todellakaan ole mukava matkustaa, joten ilmastoinnin raikastus kannattaa tehdä ennen seuraavaa hellejaksoa. Helppo keino puhdistaa ja raikastaa autosi ilmastointi ja sisätilat on tehdä sille vaivaton käsittely SONAX A/C -puhdistusaineella.

Uudistuneen SONAX A/C -puhdistusaineen luonnolliset mikrobit pitävät hajut loitolla.
Uudistunut, entistä tehokkaampi SONAX A/C -ilmastoinnin puhdistusaine

Talven jäljiltä tunkkainen ilmastointijärjestelmä saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAX A/C -puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa ilmastointijärjestelmää sekä höyrystintä ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon. Puhdistusaineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle.

Toimi näin:

  1. Ravista purkkia ennen käyttöä.
  2. Kytke auton virta päälle ja säädä ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankierto-asentoon. Avaa ilmastointiaukot.
  3. Siirrä penkit etuasentoon ja käännä selkänojat eteenpäin.
  4. Käännä purkki poispäin itsestäsi, laukaise valkoisesta napista ja aseta purkki takajalkatilaan.
  5. Poistu autosta ja sulje ovat ja ikkunat.
  6. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt. Avaa kaikki auton ovet, kytke auton virta pois päältä ja anna tuulettua noin 10 minuuttia.

Tuotetta voi käyttää ennaltaehkäisevästi myös uusissa autoissa, sillä A/C-puhdistusaineen käyttö ehkäisee haitallisten bakteerien syntyä.

Viimeistele raikastus SONAX Hajuntappajalla

Jos auton penkkeihin sekä muihin tekstiileihin on tarttunut epämiellyttäviä, voimakkaita hajuja ruoasta, juomasta, lemmikeistä tai esimerkiksi tupakoinnista, kannattaa auton sisätilojen raikastus vielä viimeistellä käyttämällä SONAX Hajuntappajaa.

SONAX Hajuntappaja on helppokäyttöinen tuote, joka ei vain peitä, vaan myös poistaa epämiellyttävät hajut. Suihkuta hajuntappajaa käsiteltäville pinnoille, anna kuivua ja hajut ovat poissa! Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin auton sisäilmaan vain suihkutetaan pari painallusta hajuntappajaa.

 

Tutustu myös: SONAX XTREME Sisäpesu

SONAX-jälleenmyyjät

Jaa tämä artikkeli: