Rajaa koirallesi oma matkustustila Travall-verkon avulla

Koira on monille perheenjäsen siinä missä muutkin, joten se halutaan ottaa mukaan kaikkiin kesän rientoihin. Koiran matkustusmukavuuteen ja -turvallisuuteen kannattaa kuitenkin panostaa, sillä autossa irrallaan matkustava koira voi törmäys- tai äkkijarrutustilanteessa suoranainen turvallisuusriski. Helppo tapa rajata koiralle oma, turvallinen matkustuspaikka auton tavaratilasta on asentaa mallikohtainen Travall-koiraverkko.

Koiraa istuu kiltisti omalla paikallaan Travall-koiraverkon ja -tilanjakajan avulla.
Koiraverkolla ja -tilanjakajalla lemmikille saa rajattua turvallisen matkustustilan.
Turvallinen ja kestävä Travall-koiraverkko

Travallin valmistamat koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkot kiinnitetään kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai kummallisia viritelmiä. Verkon asentaminen ei vaadi mitään erikoistyökaluja ja verkot sopivat niille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, minkä vuoksi Travall-koiraverkot ovat vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella. Automallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi korkealaatuinen verkko pysyy vankasti paikoillaan eikä rämise. Yleismallisten koiraverkkojen istuvuus ja hiljaisuus eivät yllä lähellekään Travallin tuotteiden tasoa.

Koska tavaratilaa tarvitaan kuitenkin usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu.

Travall-kesäkampanja!

Koska kesä on myös koirien matkailun huippusesonkia, käynnissä on Travall-kampanja! Kun ostat koiraverkon, saat kaupan päälle hauskan koirafrisbeen. Kampanja on voimassa niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää.

Frisbeen mitat: 180 x 15 mm

Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Travall-tuotteet Autoluettelossa.

Lue myös: Koira autossa? Näppärät tuotteet koiraihmisen kesäautoiluun

Jaa tämä artikkeli: