Tunkkaiset, haisevat sisätilat? Näin raikastat autosi hetkessä

Auton ilmastointijärjestelmä kaipaa talven jälkeen puhdistusta, sillä likainen järjestelmä vain levittää tunkkaista ilmaa koko autoon. Varsinkin kun ilmat lämpenevät, alkaa auton sisäilma talven jäljiltä haisemaan jopa ummehtuneelta. Kukaan ei halua varsinkaan kesähelteillä istua ummehtuneen hajuisessa autossa, joten sisätilojen puhdistus ja raikastus kannattaa tehdä nyt.

Puhdas ilmastointijärjestelmä takaa raikkaan ilman ja sisätilat

Raikkaalle ilmastoinnille on kuumina kesäpäivinä käyttöä, joten järjestelmä ja auton sisätilat kannattaa raikastaa kätevästi helppokäyttöisellä SONAX A/C-ilmastoinninpuhdistusaineella.

SONAX Ilmastoinninpuhdistusaine on tehokas, nopea ja helppokäyttöinen raikastaja, joka desinfioi ja poistaa ummehtuneen hajun autosta. Ravista purkkia ennen käyttöä ja aseta purkki käynnissä olevan auton sisälle ilmastointilaitteen puhaltaessa täysillä kylmää ilmaa. Käännä valitsin sisäilmankiertoasentoon ja laukaise purkki valkoisesta painikkeesta. Jätä purkki käynnissä olevaan autoon noin 15 minuutiksi. Tämän jälkeen sammuta auto ja avaa ovet ja ikkunat, sekä anna tuulettua kunnolla.

Tuotenumero: SO 323 100

 

SONAX Hajuntappaja poistaa epämiellyttävät hajut

Jos auton penkkeihin sekä muihin tekstiileihin on tarttunut epämiellyttäviä hajuja ruoasta, juomasta tai esimerkiksi tupakoinnista, tai etenkin jos autossa matkustaa säännöllisesti lemmikkejä, kannatta tekstiilipinnat raikastaa vielä erikseen.

SONAX Hajuntappaja on helppokäyttöinen tuote, joka ei vain peitä, vaan myös poistaa epämiellyttävät hajut. Suihkuta hajuntappajaa käsiteltäville pinnoille, anna kuivua ja hajut ovat poissa! Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin auton sisäilmaan vain suihkutetaan pari painallusta hajuntappajaa.

Tuotenumero: SO 292 241

 

Kun auton sisätilat ovat puhtaat ja raikkaan tuoksuiset, on matkanteko huomattavasti miellyttävämpää myös kaikkein lämpimimpinä päivinä.

Koko SONAX-valikoiman löydät Autoluettelosta.

Etsi SONAX-tuotteiden jälleenmyyjiä.

Jaa tämä artikkeli: