Tutut punaiset LOCTITE-pullot uudistuvat

Punaisesta LOCTITE-pullosta on vuosien saatossa muodostunut tunnettu, laadukkaan ja kestävän liiman symboli, johon asiakkaat luottavat. Tunnistettava, menestynyt brändi johtaa kuitenkin valitettavan usein kopiointeihin, joten myös alkuperäisestä LOCTITE-pullosta on liikkunut markkinoilla monenlaista jäljitelmää.

Vahvistaakseen LOCTITE-brändiä Henkel on päättänyt uudistaa kaikki anaerobisen tuotevalikoimansa pullomallit. Näin asiakkaat erottavat alkuperäisen LOCTITE-tuotteen kopioista ja saavat juuri sitä laatua, jota olivat hakemassa.

Uudet LOCTITE-pullot tulevat markkinoille vuoden 2019 lopussa.

LOCTITEn punaiset pullot saavat uuden ilmeen vuoden 2019 lopussa. Muutos koskee 50 ja 250 millilitran anaerobisia tuotteita.
Uudet LOCTITE-pullot – Uusi, moderni ulkonäkö

Uusi LOCTITE-pullo on toki edelleen punainen, mutta muotoa on päivitetty edeltäjäänsä modernimmaksi. Uudistuneella pullolla ei kuitenkaan ole vaikutusta tuotteen koostumukseen, suorituskykyyn tai tuotenumeroon. Itse tuote säilyy siis ennallaan, vain pullon ulkoasu muuttuu. Muutos koskee kaikkia LOCTITEn lukitteita ja tiivisteitä, jotka myydään 50 tai 250 millilitran pullossa. Muiden tuotteiden pakkaukset pysyvät entisellään.

Uusien pullojen toimitukset alkavat vuoden 2019 lopussa, mutta tuotteiden varmuusvarastoista johtuen markkinoilla tulee jonkin aikaa olemaan samanaikaisesti sekä uutta että vanhempaa pullomallia.

Katso LOCTITE-tuotteiden valikoimamme Autoluettelosta.

 

Lue myös: LOCTITE 518 -kynällä tiivistys onnistuu siististi ja nopeasti

Jaa tämä artikkeli: