Hyvästi tunkkainen auto! Ota testiin SONAX Air Aid -ilmastoinnin puhdistaja

Vaivaako autoasi tunkkainen, haiseva sisäilma? Talvikauden jäljiltä tämä on erittäin yleinen ilmiö, johon on onneksi saatavilla helpotusta! Nopea tapa tehdä autollesi kevätraikastus on puhdistaa ilmastointi SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella.

Kevätaurinko porottelee auton sisätiloihin, ja lämpimässä tunkkainen haju voimistuu. Siksi Air Aid -käsittelyyn kannattaa ryhtyä pian, sillä kesää kohti mennessä raikkaassa autossa on huomattavasti miellyttävämpää matkustaa. Voit viimeistellä käsittelyn SONAX Hajuntappajalla.

SONAX Air Aid poistaa tehokkaasti ilmastointiin ja hyörystimeen kertyneet bakteerit ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun.

Miten ilmastointi puhdistetaan SONAX Air Aidilla?

Tunkkainen ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon.

SONAX Air Aid -ilmastoinnin puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote toimii hyvin myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ehkäisee haitallisten bakteerien kertymistä ilmastointijärjestelmään.

Tuote myydään 12 kappaleen jälleenmyyntidisplayssä, jossa 4 kpl Ocean Fresh-, 4 kpl Green Lemon- ja 4 kpl Havana Love -tuoksua. 1 laukaistava SONAX Air Aid patruuna = 1 käsittely.

SONAX Air Aid -käyttöohjeet:

 1. Laukaistu SONAX Air Aid -patruuna asetettuna jalkatilaan.
  Laukaistava SONAX Air Aid -patruuna raikastaa auton hetkessä.

  Ravista purkkia ennen käyttöä.

 2. Kytke auton virta päälle ja säädä ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankierto-asentoon. Avaa ilmastointiaukot.
 3. Siirrä kuljettajan penkki etuasentoon ja käännä selkänoja eteenpäin.
 4. Käännä purkki poispäin itsestäsi, laukaise ja aseta se pystyasennossa takajalkatilaan.
 5. Poistu autosta ja sulje ovet ja ikkunat.
 6. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt.
 7. Avaa kaikki auton ovet, kytke auton virta pois päältä ja anna tuulettua noin 10 minuuttia.

Huom! Käytä tuotetta vain ulkona tai tilassa, jossa hyvä ilmanvaihto. Suojattava pakkaselta. Suositeltu käyttölämpötila yli +10 °C.


Viimeistele ilmastoinnin raikastus SONAX Hajuntappajalla

Jos auton penkkeihin tai muihin tekstiileihin on tarttunut voimakkaita hajuja esimerkiksi ruoasta, juomasta tai lemmikeistä, kannattaa auton sisätilojen raikastus vielä viimeistellä käyttämällä SONAX Hajuntappajaa. Hajuntappaja on helppokäyttöinen tuote, joka ei vain peitä, vaan myös poistaa epämiellyttävät hajut.

Suihkuta hajuntappajaa käsiteltäville pinnoille, kunnes ne ovat hieman kosteat ja anna kuivua. Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin auton sisäilmaan vain suihkutetaan pari painallusta hajuntappajaa. Erinomainen tuote myös kotikäyttöön – esimerkiksi pahanhajuisiin kenkiin!

 

Etsi lähin SONAX-jälleenmyyjä.

Onko autosi tiesuolan ja muun hankalan talvilian peitossa? Tutustu liuotinpesuaineeseen!

Jaa tämä artikkeli: