Osram-akkulaturit ja -apukäynnistimet pelastavat pakkasella

Tervetuloa tammikuu ja vuosi 2023! Alkuvuodesta pakkanen usein paukkuu, mikä voi aiheuttaa yskähtelyä auton akuissa. Helppokäyttöiset Osram-akkulaturit ja -apukäynnistimet voivat kuitenkin pelastaa pinteestä.

Moni autoilija on joskus kokenut sen ikävän tilanteen, että auton akku on pakkassäässä kyykännyt, ja matka tyssää siihen. Kuluttajakäyttöön suunnitelluilla Osram BATTERYcharge -akkulatureilla ja BATTERYstart-apukäynnistimillä elvytät tyhjentyneen akun helpostyi ja ennaltaehkäiset vastaavia tilanteita.

Osram-akkulaturi lataamassa konepellin alla.
Helppokäyttöinen Osram-akkulaturi toimii yhtä nappia painamalla.

Osram BATTERYcharge -akkulaturit

Osram BATTERYcharge -sarjan akkulaturit ovat kuluttajakäyttöön sopivia, helppokäyttöisiä ja turvallisia latureita, joilla on kahden vuoden takuu. Valikoimassa on kolme mallia: 4A, 6A ja 8A. 4A- ja 6A -versiot soveltuvat 6V ja 12V -järjestelmiin ja 8A-laturi puolestaan 12V ja 24V järjestelmiin.

Osram-akkulatureiden kolme eri versiota.
Osram-akkulaturivalikoimasta löytyy 4A-, 6A- ja 8A-versiot.

BATTERYcharge -laturit on varustettu useilla käyttöä helpottavilla yksityiskohdilla. Latureissa on taustavalaistu LCD-näyttö, joka tekee käytöstä vaivatonta myös hämärässä. Myös laitteen käynnistäminen on helppoa: lataustoiminnot käynnistyvät vain yhdellä napin painalluksella. Pakkaus sisältää laturin lisäksi 1,5 metriä pitkän virtajohdon, latausjohdon, O-renkaat sekä krokotiilipihdit. Kun akku on ladattu täyteen, laturi siirtyy automaattisesti ylläpitolataukselle. Laitteet on lisäksi varustettu käänteisnapaisuus- ja ylijännitesuojalla. Kaikki laturit ovat Start/Stop -yhteensopivia.

> Osram-akkulaturit Autoluettelossa

 


Osram BATTERYstart -apukäynnistimet

Osram-apukäynnistimet on varustettu myös taskulampputoiminnolla.

BATTERYstart-apukäynnistin pelastaa pinteestä, kun akku on tyhjentynyt ja auto ei suostu käynnistymään. Kompaktin kokonsa ansiosta laite kulkee autossa mukana esimerkiksi hansikaslokerossa. BATTERYstartin avulla ajoneuvon käynnistäminen on turvallista, sillä se on suojattu jännitepiikeiltä, oikosuluilta ja käänteisnapaisuudelta. USB-portin ansiosta laite toimii myös virtalähteenä, esimerkiksi matkapuhelimien tai muiden elektronisten laitteiden lataamista varten. Kaikissa BATTERYstart-käynnistimissä on myös taskulampputoiminto.

Osram BATTERYstart -apukäynnistimistä on saatavilla kolme eri mallia, joiden käynnistysvirrat ovat 150A, 300A ja 400A . Kaikki laitteet soveltuvat 12 V ajoneuvojen käynnistämiseen. Huomioithan, että apukäynnistin tulee ladata säännöllisesti Micro-USB:n kautta.

> Osram-apukäynnistimet Autoluettelossa

 

Lue myös 10 yleisintä syytä akun tyhjenemiselle.

Jaa tämä artikkeli: