Uutta Kahan valikoimassa! Öljynimeytysaineet ja -matot helpottavat puhdistusta

Korjaamolla sattuu väkisinkin vahinkoja ja hankalasti puhdistettavia aineita läikkyy pitkin lattioita. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme tehokkaita tuotteita öljyjen ja muiden kemikaalien imeytykseen ja puhdistukseen. Uudesta tuoteryhmästä löydät niin öljynimeytysmattoja, -liinoja ja -rouheita kuin öljytahrojen puhdistusainettakin.

Öljynimeytysmatot ja pesuaineet puhdistavat tahrat tehokkaasti

Tehokas keino puhdistaa lattialle läikkynyt öljy on levittää sen päälle öljynimeytysmatto, joka imee läikkyneen nesteen sisäänsä. OREAD-öljynimeytysmattorullat sekä 100 kappaleen pakkauksissa myytävät öljynimeytysarkit ovat kestäviä ja vähän nukkaavia, joten ne eivät repeä tai rispaannu käytössä.

Riittoisan öljynimeytysmattorullan pituus on 48 metriä ja rullaa on saatavilla kahdessa eri leveydessä; 48 tai 76 cm. OREAD-matot ovat paitsi äärimmäisen imukykyisiä, niin myös käteviä käyttää; sekä rullista että arkeista on helppoa repäistä juuri oikeankokoinen pala.

Imeytysmattojen lisäksi kannattaa hankkia myös jäteöljytahroille suunniteltua puhdistusainetta. Citro 3000 on sitruksen tuoksuinen pesuainetiiviste, joka irrottaa öljytahrat tehokkaasti esimerkiksi asfaltti- ja betonipinnoilta. Pesuaine sopii käytettäväksi tiloissa, joissa huuhteluvesi hävitetään viemäriin. Citro 3000 on turvallinen vaihtoehto vastaaville, emäksisille tuotteille.

Micors-öljynimeytysaineet – Helppo tapa kerätä öljyä ja muita nesteitä

Imeytysmattojen lisäksi Kahan valikoimaan on otettu myös käteviä Micors-öljynimeytysrouheita, joita ripotellaan suoraan imeytettävän aineen päälle ja rouhe imee nesteen sisäänsä. Tämän jälkeen rouhe on helppo kerätä esimerkiksi lakaisemalla. Rouheella voidaan puhdistaa myös vettä, jolloin kelluva rouhe kerätään pois siivilöimällä.

Yksi litra Micors-rouhetta imee jopa 0,9 litraa öljyä. Nestettä imenyt tuote ei tahraa eikä vuoda, joten sen kerääminen on siistiä. Rouheeseen imeytetty neste voidaan puristaa tarvittaessa uudelleen käytettäväksi. Jos imeytettyä nestettä ei puristeta jatkokäyttöön, hävitetään rouhe asianmukaisesti esimerkiksi öljynkeräyspisteeseen. Jos rouheesta on puristettu nesteet ulos, on käytetty rouhe maatuvaa jätettä.

Kahan Micors-valikoimassa on kaksi tuotetta; Micors Original ja Micors Special. Original tepsii vettä kevyempien nesteiden, kuten raakaöljyjen ja polttoaineiden, imeyttämiseen, kun taas Micors Special -imeytysaine soveltuu käytettäväksi kaikille nesteille.

Kaikki öljynimeytysaineet ja -matot Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: