Olethan jo tutustunut Mobil Boxx -hanapakkauksiin?

Hei korjaamo! Etsitkö kätevää ja kustannustehokasta järjestelmää moottoriöljyn annosteluun? Ratkaisu on tietenkin Mobil Boxx -hanapakkaukset!

Mobil Boxx -hanapakkaukset – Edut pähkinänkuoressa

+ Kompaktin kokoinen pakkaus säästää tilaa
+ Öljyn annostelu todella helppoa ja turvallista hanan avulla
+ Ympäristöystävällisempi pakkaus, vähemmän muovia
+ Tyhjä pakkaus helppo hävittää
+ Valikoimassa 19 eri Mobil 1- ja Mobil Super -moottoriöljyä
+ Hanapakkauksille saatavilla kätevä teline, johon mahtuu kuusi hanapakkausta mittakannuineen

Täysin uudenlainen Mobil-hanapakkausjärjestelmä on nyt saatavilla Suomessa. Boxx-hanapakkauksissa on 20 litraa moottoriöljyä pakattuna vahvaan muovipussiin, joka puolestaan on pakattu tukevaan pahvilaatikkoon. Öljyä on helppo annostella juuri tarvittava määrä pussissa olevan hanan avulla.

Helppo annostelu ja ympäristoystävällisempi pakkaus

Boxx-pakkauksia on saatavilla Mobil 1- ja Mobil Super -moottoriöljyille – Kahan valikoimassa on yhteensä 19 tuotetta. Hanapakkausten suurimpina etuina ovat helppo ja tarkka annostelu hanan avulla sekä ympäristöystävällisempi, helposti hävitettävä pakkaus.

Kahan Boxx-valikoimasta löytyy 19 moottoriöljyä.

Kompaktin kokoinen 20 litran pakkaus on helppo varastoida ja hävittää. Pahvilaatikko on helppo taitella litteäksi ja lajitella kartonkeihin. Hanapakkauksissa on käytetty merkittävästi vähemmän muovia kuin perinteisissä öljykanistereissa, ja tyhjä pussi menee hyvin pieneen tilaan jäteastiassa.

Boxx-öljyille on saatavilla myös kätevä korjaamoteline, jossa on paikka kuudelle hanapakkaukselle ja niiden mittakannuille.

> Hanapakkausten valikoima Autoluettelossa

Näin pakkaukset toimivat käytännössä:

Jaa tämä artikkeli: