LIQUI MOLY astuu mukaan Formula 1 -maailmaan!

LIQUI MOLY aloittaa vuoden 2019 ryminällä; yritys on nimittäin mukana tulevalla Formula 1 -kaudella! LIQUI MOLYn mainokset tulevat näkymään kaiken kaikkiaan 11 kilpailussa, ensimmäistä kertaa jo Bahrainin osakilpailussa 31. maaliskuuta.

Formula 1 -osakilpailuissa mainostaminen on osa LIQUI MOLYn maailmanlaajuista markkinointistrategiaa; yritys haluaa tehdä suuria investointeja tunnettuuden parantamiseen ja formula ykkösten valtavat katsojamäärät takaavat brändin näkyvyyden ympäri maailmaa. Tunnettuus on LIQUI MOLYn kaltaiselle brändille erityisen tärkeää, sillä öljyt ja lisäaineet eivät ole tuotteita, joiden kanssa oltaisiin tekemisissä päivittäin. Ja jos kuljettaja ei tunne brändiä ja sen tarjoamia etuja, ei hän todennäköisesti myöskään osta tuotetta.

LIQUI MOLY ei kuitenkaan ole rajoittanut mainontaansa pelkkään moottoriurheiluun, vaan brändi on ollut näyttävästi esillä myös käsipallon MM-kisoissa, Keski-Euroopan mäkiviikolla, hiihdon MM-sarjassa sekä NBA:ssa Chigago Bullsin joukkueessa. Tulevana keväänä brändi tulee näkymään myös jääkiekon MM-kisoissa. Mainostamalla monipuolisesti eri huippu-urheilutapahtumissa LIQUI MOLY pyrkii tavoittamaan uusia kohderyhmiä ympäri maailmaa sekä vaikuttamaan positiivisesti brändin imagoon.

LIQUI MOLY jälleen ykkönen Auto Zeitung -lehden lukijaäänestyksessä

Auto Zeitug -lehden lukijat ovat jälleen valinneet LIQUI MOLYn parhaaksi öljymerkiksi. LIQUI MOLY äänestettiin ensimmäistä kertaa parhaaksi öljymerkiksi vuonna 2011, minkä jälkeen brändi on voittanut kyseisen tittelin joka vuosi.

Myös autonhoitotuotteiden kategoriassa LIQUI MOLYlla pyyhkii hyvin; LIQUI MOLY -tuotteet pokkasivat äänestyksessä kunnioitettavan kakkossijan. Autonhoitotuotteiden suosion kasvaminen on erittäin tervetullutta kehitystä, sillä useimmat tuntevat LIQUI MOLYn pelkkänä öljybrändinä.

Kotimaassaan Saksassa LIQUI MOLY on saavuttanut jo niin vahvan aseman, että kasvaminen on hankalaa. Vuonna 2019 yksi LIQUI MOLYn tärkeimmistä tavoitteista onkin kasvattaa tunnettuuttaan huomattavasti myös kansainvälisellä tasolla.

Tutustu LIQUI MOLYn kätevään sovellukseen.

Jaa tämä artikkeli: