Lataa nyt täysin uudistunut LIQUI MOLY -sovellus

Uusi sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen.

LIQUI MOLY on uudistanut mobiilisovelluksensa täysin. Uudistuneen sovelluksen keskeisimpänä ominaisuutena on LIQUI MOLYn kätevä öljyopas, joka opastaa oikeiden öljyjen valintaan. LIQUI MOLY -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille.

Suurimmalla osalla autoilijoista menee pää pyörälle öljyluokitusten ja muiden nesteiden loputtomalta tuntuvassa viidakossa; mikä moottoriöljy sopii juuri minun autooni? Entäs vaihteistoöljyt tai jäähdytysnesteet? Uudistunut LIQUI MOLY -sovellus tarjoaa käytännön apua näiden valintojen tekemiseen ja näyttää juuri sinun autollesi sopivat öljyt ja muut nesteet vain muutamalla painalluksella.

Ilmainen LIQUI MOLY -sovellus on kätevä ja helppokäyttöinen

Etenkin moottoriöljyn valinta herättää monessa autoilijassa epävarmuutta, minkä vuoksi LIQUI MOLYn kätevä ja helppokäyttöinen öljyopas on tuotu uudistuneen sovelluksen keskiöön. Syötät vain autosi merkin, mallin sekä moottorityypin ja sovellus näyttää heti, mikä öljy sopii kyseiseen ajoneuvoon. Oikea öljytyyppi kannattaa aina varmistaa, sillä vääränlaisen öljyn käyttö voi johtaa vakaviin moottorivaurioihin.

Moottoriöljyjen lisäksi LIQUI MOLY -sovellus näyttää muut ajoneuvolle sopivat nesteet kuten vaihteistoöljyt, jarru- ja jäähdytysnesteet. Sovelluksesta löydät myös LIQUI MOLY -tuotteiden jälleenmyyjät, perustietoja öljyistä ja lisäaineista sekä aiheeseen liittyviä uutisia.

Uusi, edeltäjäänsä käyttäjäystävällisempi ja sulavampi sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play -kaupasta. Sovellus on suomenkielinen.

Selaa Kahan LIQUI MOLY -valikoimaa.

Lue myös: LIQUI MOLYn öljyopas on uudistunut!

Jaa tämä artikkeli: