Laadukkaat auton kattotelineet ovat katolla kuljettamisen a ja o

Kattotelineet ovat kaiken auton katolla kuljettamisen perusta. Telineisiin voi kiinnittää muun muassa kuljetuslaatikon, kattoteltan, pyörätelineen tai kajakkitelineen. Kun tavarat kulkevat kätevästi auton katolla, jää matkustajille enemmän tilaa rentoutua.

Thule-kattoteltta ja -kuljetuslaatikko asennettuna kattotelineisiin.
Kattotelineet mahdollistavat esimerkiksi kuljetuslaatikon ja teltan kuljettamisen auton katolla.

Kattotelineisiin voi asentaa:


Thule-kattotelineet kaikenlaisiin autoihin

Thule-kattotelineet auton katolla.
Thulen valikoimasta löytyy sopivat kattotelineet lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Kaikki Thule-kattotelinejärjestelmät ovat aerodynaamisia, kestäviä, turvallisia ja helppoja asentaa kaikenlaisiin autoihin. Sopivat telineet löytyvät lähes kaikille automerkeille ja -malleille. Helpoin tapa selvittää, mitkä kattotelinemallit sopivat omaan autoosi, on syöttää ajoneuvon tiedot Thulen sivustolle. Sivusto antaa listauksen autoosi sopivista kattotelinejärjestelmistä.

Thulen kattotelinejärjestelmät ovat helppoja asentaa, mutta asennustapa vaihtelee ajoneuvon mukaan. Telinejärjestelmä koostuu kahdesta telineputkesta, jaloista ja asennussarjasta, jonka avulla telineiden kiinnitys kattoon onnistuu. Seuraa tarkasti asennusohjeita, niin kiinnitys onnistuu varmasti.

> Katso Kahan Thule-kattotelineiden valikoima Autoluettelossa


Mitkä telinemallit soveltuvat kattoteltoille?

Huomioithan, että kaikki Thule-kattotelinemallit eivät sovellu kattoteltoille. Kattoteltat vaativat täysimittaiset telineputket, joten Edge-mallit eivät sovellu tähän käyttötarkoitukseen. Myöskään kattotelineet, joissa on ovenkarmeihin kiinnitettävät Clamp-jalat eivät käy, sillä ne eivät ole riittävän tukevia.

Helpoin tapa selvittää autoon sopiva kattotelinejärjestelmän ja teltan yhdistelmä on käyttää Thulen kattotelttaopasta, johon syötetään ajoneuvon tiedot ja kattotyyppi. Sivustolla kaikki tarvittava on laskettu valmiiksi, joten saat heti listauksen teltoista, jotka sopivat kyseisen ajoneuvon ja kattotelinejärjestelmän yhdistelmään. Kaikkiin ajoneuvoihin ei voi asentaa kattotelttaa ollenkaan.

Lue lisää Thulen kattoteltoista.

Jaa tämä artikkeli: