Kysytyt Armor All -liinat ja Gorilla-teipit nyt Kahalta

Kahan tarvikevalikoima jatkaa kasvamistaan! Olemme nyt täydentäneet valikoimaa kysytyillä Armor All -puhdistusliinoilla sekä markkinoiden pitävimmillä Gorilla-teipeillä. Näihin tuotteisiin kannattaa todellakin tutustua!


Näppärät Armor All -puhdistusliinat

Suosituilla Armor All -liinoilla puhdistat pinnan kuin pinnan käden käänteessä. Helppokäyttöiset puhdistusliinat myydään 20 kappaleen pakkauksissa. Saatavilla kolme erilaista liinaa.

Armor All -liinoilla puhdistat autosi pinnat nopeasti ja vaivattomasti.

Kirkasteliina kumi- ja muovipinnoille

Autosi altistuu päivittäin UV-säteilylle ja lialle, niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Helppokäyttöisen ja tehokkaan kumi- ja muoviosien kirkasteliinan avulla suojaat auton pintoja ja palautat niiden alkuperäisen ulkonäön. Matta lopputulos. Ei jätä pintoja rasvaisen tuntuisiksi.

Puhdistusliina lasipinnoille

Osa kotona käytettävistä puhdistusaineista sisältää ammoniakkia, joka saattaa vahingoittaa auton pintoja. Siksi auton ikkunat kannattaa aina puhdistaa tarkoituksenmukaisella tuotteella, kuten Armor All -lasiliinalla. Kätevä liina pyyhkii auton ikkunat ja muut lasipinnat puhtaiksi helposti ja nopeasti. Kirkas ja tahraton lopputulos.

Yleispuhdistusliina

Tehokas ja hellävarainen yleispuhdistusliina autoon, veneeseen, matkailuautoon ja kotiin. Näppärällä liinalla irrotat jopa pinttyneen lian. Nukkaamaton liina ei jätä käsiteltyjä pintoja rasvaisen tuntuisiksi.

 


Vahvat ja erinomaisesti kiinnittyvät Gorilla-teipit

Gorilla-teipit ovat markkinoiden vahvimpia ja parhaiten kiinnittyviä korjausteippejä, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Monikäyttöiset teipit tarttuvat lujasti melkein mihin vain, myös karkeille ja epätasaisille pinnoille, joissa monet perinteiset teipit eivät pysy.

Säänkestävät Gorilla-teipit tarttuvat lähes kaikkiin materiaaleihin.

Gorilla Black -teippi, 11 m

Perinteinen Gorilla Black -teippi. Soveltuu kaikkiin sääolosuhteisiin – sietää kosteutta, UV-säteitä ja äärimmäisiä lämpötiloja. Teipin kolmikerrosrakenne takaa ainutlaatuisen tartuntalujuuden ja kulutuskeston. Soveltuu lähes kaikille materiaaleille, myös puu-, kivi- ja tiilipinnoille. Helppokäyttöisen teipin voi katkaista joko käsin, puukolla tai saksilla. Teipin koko: 48 mm x 11 m.

Gorilla Handy Roll -teippi

Vankka säänkestävä ulkokuori, tuplapaksu liimakerros ja jämäkkä vahvistettu materiaalikerros. Kätevä taskukoko sopii erinomaisesti matkustamiseen, retkeilyyn, veneilyyn, urheiluun ja työkalupakkiin!
Teipin koko: 25 mm x 9,14 m.

Gorilla HD Mounting -kaksipuolinen teippi

Kirkas, erittäin vahva kaksipuolinen kiinnitysteippi. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kiinnittää muun muassa puuta, lasia, metallia, muovia, tiiltä, keramiikkaa ja kiveä. Teipin koko: 25,4 mm x 1,52 m.

 

 

Lue myös: Ikoniset Wunder-Baum -ilmanraikastimet saatavilla Kahalta

Jaa tämä artikkeli: