Ikoniset Wunder-Baum -ilmanraikastimet saatavilla Kahalta

Iloisia uutisia! Olemme saaneet valikoimaamme lähes ikonisiksi muodostuneet Wunder-Baum -tuoksukuuset. Nämä ilmanraikastimien ikisuosikit ovat olleet auton raikastamisen ykköstuotteita jo vuosikymmenten ajan ja suosio vain jatkuu.

Kahan valikoima koostuu yhdeksästä suosituimmasta tuoksusta. Tuotteet myydään 24 kpl erissä.

> Tutustu Kahan Wunder-Baum -valikoimaan Autoluettelossa

Wunder-Baum -tuoksukuusia jo vuodesta 1952

Auton ilmanraikastinklassikko sai alkunsa jo 50-luvulla Yhdysvalloissa, kun saksalaissyntyinen, kanadalainen liikemies Julius Sämann keksi käyttää mäntypuista saatuja, aromaattisia öljyjä ilmanraikastimessa. Sämann teki raikastimesta puun muotoisen, ja näin ensimmäinen Wunder-Baum oli syntynyt.

Wunder-Baumin kaupallinen tuotanto alkoi vuonna 1952 Watertownin kaupungissa, New Yorkin osavaltiossa, ja pian alkoikin tuotteen maailman valloitus. Euroopassa Wunder-Baumeina tunnettuja, puun muotoisia ilmanraikastimia myydään Yhdysvalloissa nimellä Little Tree, Britanniassa Magic Treenä ja Ranskassa nimellä Arbre Magique.

Tänä päivänä Wunder-Baumit tunnetaan kaikkialla maailmassa, eikä ihme. Ikoninen tuoksukuusi on esiintynyt yli 1500 elokuvassa ja tv-ohjelmassa ympäri maailman. Vuosien saatossa tästä puun muotoisesta tuotteesta onkin muodostunut globaali raikkauden ja laadun symboli.

Jaa tämä artikkeli: