Kuljetus-Logistiikka 2019 Messukeskuksessa torstaista lauantaihin

Kansainvälinen logistiikka-alan suurtapahtuma Kuljetus-Logistiikka 2019 järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa torstaista lauantaihin 9.–11.5.2019. Olemme mukana messuilla KAHA TRUCK SYSTEMS -teemalla, joten esillä on luonnollisesti laaja kattaus edustamiamme hyötyajoneuvojen lisävarusteita ja tarvikkeita. Tervetuloa osastollemme 1a21 tutustumaan tuoteuutuuksiin ja tapaamaan asiantuntijoitamme!

Tutustu myös Kahaviesti Messuextra 05/2019 -messulehteen.

Kahan löydät osastolta 1a21.
Kuljetus-Logistiikka 2019

Kuljetus-Logistiikka 2019 kokoaa saman katon alle kaikki merkittävimmät kuljetuskalustoa esittelevät yritykset, renkaat, tarvikkeet ja palvelut. Messuilla on lisäksi suuri logistiikka-alue sekä mahdollisuus koeajaa trukkeja. Tapahtuman käytössä ovat kaikki Messukeskuksen viisi hallia sekä laaja ulkoalue.

Monipuolisten näytteilleasettajien lisäksi Kuljetus-Logistiikka -messut tarjoavat monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa; luvassa on niin kilpailuja, seminaareja, paneelikeskusteluja, työnäytöksiä kuin rallikuskien fanitapaamisiakin.

Lisäksi messuilla järjestetään ensimmäistä kertaa Trukkimestari 2019 -kilpailu, jossa kilpailijat suorittavat erilaisia tehtäviä vastapainotrukilla. Myös kansainvälisen Scania Driver Competitions -kuljettajakilpailun Suomen osakilpailun finaali järjestetään messuilla. Osakilpailun voittaja lähtee edustamaan Suomea Ruotsin Södertäljessä järjestettävään Euroopan finaaliin.

Kuljetus-Logistiikka 2019 -tapahtuma on rekisteröityneille kävijöille ilmainen. Vältä jonot ja rekisteröidy messukävijäksi ennakkoon tapahtuman kotisivuilla.

Aukioloajat

Torstaina 9.5. klo 10 – 18
Perjantaina 10.5. klo 10 – 18
Lauantaina 11.5. klo 9 – 16

Jaa tämä artikkeli: