Korjaamon LOCTITE-tuotteet yksissä kansissa

LOCTITE-korjaamotuotteiden valikoima on esillä uudessa HENKEL01-luettelossa.Kun tarvitset täydellisen, kestävän liitoksen, Henkelin LOCTITE-tuotevalikoimasta löydät juuri tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

LOCTITE on liimateollisuuden johtava tuotemerkki, jonka kekseliäillä tuotteilla korjaat ja tiivistät nopeasti, tarkasti ja luotettavasti.

Korjaamon arjessa tarvitaankin jos jonkinmoista tiivistettä, liimaa ja puhdistusainetta. Siksi olemme nyt koonneet valikoimamme päivittäiset Henkel-korjaamotuotteet yksiin kansiin, helposti selattaviksi.

Voit tilata uuden Henkel Korjaamotuotepakki -esitteen tuotenumerolla: HENKEL01

Henkel – Laatua ja innovaatiota

Vuonna 1876 perustettu, saksalainen Henkel-konserni on globaali kemianteollisuuden yhtiö, joka tuottaa liimoja, pesuaineita ja kosmetiikkaa. Yhtiö työllistää maailmanlaajuisesti noin 53 000 henkilöä yli 80 maassa. Suomessa Henkelin tuotteita on ollut markkinoilla vuodesta 1930 lähtien.

Yhtiön Adhesive Technologies -liiketoimintayksikkö tuottaa liimoja, tiivisteitä, pinnoitteita ja muita kemikaaleja niin teollisuuden, ammattilaisten kuin kuluttajienkin tarpeisiin. Henkelin tuotemerkit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan sekä käytännöllisyydestään ja tuotteet täyttävät vaativan ammattilaisenkin kriteerit.

 

Lue myös: LOCTITE 518 -kynällä tiivistys onnistuu siististi ja nopeasti

Henkelin suomenkielisille kotisivuille.

Jaa tämä artikkeli: