CarShades-häikäisysuojat suojaavat auringon porotukselta

Kesän kirkas auringonpaiste paitsi häikäisee, niin myös nostaa auton lämpötilaa. Kuumassa autossa matkustaminen ei ole kenestäkään miellyttävää ja auringon porotus voi aiheuttaa herkimmille jopa päänsärkyä ja matkapahoinvointia. Helppo ja edullinen tapa suojata matkustajia auringon säteiltä on hankkia laadukkaat CarShades-häikäisysuojat auton taka- ja sivuikkunoihin.

CarShades-häikäisysuojat toimivat myös hyönteisverkkona.
Huomaamattomat CarShades-suojat suojaavat UV-säteilyltä ja toimivat ikkunoiden auki ollessa myös hyönteisverkkona.
Automallikohtaisesti istuvat CarShades-häikäisysuojat

Häikäisysuojista puhuttaessa monelle tulee mielikuva värikkäistä, piirroshahmoilla kuvioiduista suojista, joita ei tosiaan voi luonnehtia huomaamattomiksi. Näiden lapsiperheiden suosimien imukuppiratkaisujen lisäksi markkinoilta löytyy kuitenkin myös automallikohtaisia, tyylikkäitä häikäisysuojia, jotka tummentavat auton ikkunat huomaamattomasti ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen.

Automallikohtaiset, käsin viimeistellyt CarShades-häikäisysuojat istuvat autoosi millimetrin tarkasti, joten ne suojaavat tehokkaasti UV-säteilyltä. Suojasarja auttaa myös pitämään sisätilat viileämpinä ja estää avoimen näkyvyyden auton takatiloihin. Jos haluat kesällä ajella ikkunat auki, tukevasti paikoillaan pysyvät CarShades-suojat toimivat lisäksi kätevänä hyönteisverkkona ja estävät pörriäisten pääsemisen auton sisätiloihin.

Verrattuna tummennusteippauksiin CarShades on edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin milloin tahansa. CarShades-valikoimaan kuuluu yhteensä satoja mallikohtaisia häikäisysuojasarjoja yli 40 automerkille. CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

CarShades-kesäkampanja!

Hanki autoosi korkealaatuiset CarShades-häikäisysuojat, niin saat kaupan päälle kesäisen kopittelupelin! Peli sisältää kaksi mailaa ja yhden imukuppipallon.

Selaa CarShades-tuotevalikoimaa Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: