Kiekko-Espoo on naisten Suomen mestari! Brink onnittelee

Kiekko-Espoo otti jo toisen perättäisen naisten jääkiekon Suomen mestaruutensa, kun se kukisti HIFK:n viime sunnuntaina loppuunmyydyssä Tapiolan hallissa. Kyseessä oli sarjan viides ja ratkaiseva finaaliottelu, jonka espoolaiset veivät lopulta lukemin 8–3.

Espoossa päästiin nostamaan mestaruuskannua sunnuntaina 24.4. Kuvaaja: Tiina Puputti

Kiekko-Espoon mestaruus näytti selvältä jo finaalisarjan alkutaipaleella, kun se johti paras viidestä -sarjaa jo 2–0. Stadin Gimmat löysi kuitenkin vielä pelivireen ja tasoitti lopulta sarjan kotihallissaan Pirkkolassa. Myös sunnuntain viidennessä finaaliottelussa HIFK aloitti vahvasti ja siirtyi pelin ensiminuuteilla 0–1 johtoon. Espoo kuitenkin sai pelin tasoihin ja HIFK:n pelaajan saatua pelirangaistuksen toisen erän lopulla, finaali alkoi ratketa. Kiekko-Espoo hyödynsi viiden minuutin ylivoiman ja repäisi pelin nopeasti jo lukemiin 4–1. Loppulukemat Tapiolassa 8–3, ja mestaruus Espooseen.

Kiekko-Espoon Nelli Laitinen valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kuvaaja: Tiina Puputti

Kiekko-Espoo tekee vakuuttavaa
jälkeä naisten jääkiekossa

Espoo on jo pitkään ollut Suomen vakuuttavin naisten jääkiekon organisaatio. Sunnuntaina saavutettu mestaruus oli seuralle toinen perättäinen, ja kaiken kaikkiaan jo kuudestoista. Koronapandemian vuoksi finaaliotteluja ei pelattu ollenkaan vuonna 2020. Tätä edeltävä kulta on niinkin kaukaa kuin vuodelta 2019 (tuolloin Espoon Blues).

Kahan vetokoukkubrändi Brink oli mukana Kiekko-Espoon naisten matkassa voitokkaalla kaudella 2021–2022.

Paljon onnea mestaruudesta ja kiitos yhteistyöstä!

Tutustu Kiekko-Espoon naisten toimintaan.

 

 

Lue lisää Brink-vetokoukuista.

Jaa tämä artikkeli: