Kevään suosikit ammattilaisille ja kuluttajille – SONAX

Sonax_kevat15_kahaviesti_fi

SONAX tarjoaa täydellisen valikoiman autonhoitotuotteita sekä ammatti- että kuluttajakäyttöön. Tässä kummankin tuotelinjan kuumimpia hittejä.

Profi Line-ammattituotteiden ympärille kehitetty palvelukonsepti tarjoaa automaahantuojille, -myyjille ja -vuokraamoille sekä huoltokorjaamoille ja pesuloille pätevät työkalut auton pesu-, vahaus- ja fi ksauspalveluiden myyntiin. Kahan valtuuttamalla SONAX Service -pisteellä on myös oikeus suorittaa maalipinnan suojauskäsittelyjä. Pitkäkestoista Profi Line Net Shield ja erittäin pitkäkestoista Profi Line Nano Guard -pinnoitetta voi tarjota suoraan loppuasiakkaalle tai antaa niiden avulla lisäarvoa niin uusille kuin käytetyillekin autoille. Myös autovuokraamot hyötyvät kestävästä ja erittäin kiiltävästä pinnoitteesta.

Profi Line Polymer NetShield

Hybrid Polymer -teknologiaan perustuva pitkäkestoinen pinnoite ja suoja-aine kaikille maalatuille pinnoille. Orgaanisten ja epäorgaanisten aineiden yhdisteistä koostuva aine kirkastaa värit ja antaa kitkattoman, kiiltävän, helmiäisefektimäisen lopputuloksen. Aerosoli 210 ml.
Tuotenumero SO 223 100.

Profi Line Nano Guard

SONAXin keraamiseen NanoPro-teknologiaan perustuva maalipinnan pinnoitusaine. Lasinkova pinnoite suojaa auton maalipinnan yli 18 kk, jälkikäsitteltynä jopa 5 v. Vahva suoja ympäristön haitallisia vaikutuksia, UV-säteilyä, likaa, naarmuuntumista ja hapettumista vastaan. Aerosoli 50 ml.
Tuotenumero SO 236 041.

Jaa tämä artikkeli: