Kausisäilytysaine suojaa bensiiniä hapettumiselta

Parin päivän kuluttua elokuu kääntyy jo syyskuuksi, joten moni alkaa pikkuhiljaa pohtia kesäauton, moottoripyörän ja muiden kesävempaimien pistämistä talviteloille. Bensiinikäyttöisten ajoneuvojen ja laitteiden talvisäilytykseen kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota, sillä tankkeihin jäänyt polttoaine voi hapettua. Bensiinin kausisäilytysaine on helppo ja edullinen tapa ehkäistä pitkän seisomisen aiheuttamia haittoja.

Liqui Moly Bensiinin kausisäilytysaine pitää polttoaineen tuoreena ja ehkäisee korroosiota

Lisäämällä Liqui Moly -kausisäilytysainetta bensiinin sekaan suojaat tankkiin jäänyttä polttoainetta vanhentumiselta ja hapettumiselta. Lisäaine säilyttää bensiinin ominaisuudet kausisäilytyksen ajan ja ehkäisee korroosiota koko polttoainejärjestelmässä.

Liqui Moly Bensiinin kausisäilytysaine varmistaa, että moottoripyörän, kesäauton, ruohonleikkurin tai esimerkiksi sahan polttoaine pysyy ”tuoreena” ja moottorit käynnistyvät ongelmitta myös pidemmän seisomisen jäljiltä. Ajoneuvot ja laitteet on siten myös helpompi ottaa uudelleen käyttöön, kun kesäkausi taas alkaa.

Näin käytät bensiinin säilytysainetta

Liqui Moly -kausisäilytysaine soveltuu kaikille bensiinikäyttöisille 2- ja 4-tahtimoottoreille erityisesti ennaltaehkäisevään käyttöön. Kausisäilytyksen lisäksi aine sopii myös jatkuvaan käyttöön harvoin käytetyissä moottoreissa. Turboahdin- ja katalysaattoritestattu.

Lisää säilytysainetta bensiinin sekaan tankkiin ja pidä moottoria käynnissä noin 10 minuuttia, jotta seos leviää koko järjestelmään. Sekoitussuhde on 25 millilitraa lisäainetta 20 litraan bensiiniä. Yksi pullo (250 ml) riittää siis 200 litraan polttoainetta. Pullon yläosassa on kätevä 25 ml annostelusäiliö, jonka avulla oikea määrä on helppo mitata.

Tuotenumero: LM-2817

 

Lue myös: Liqui Moly jälleen ykkönen autolehtien äänestyksissä

Jaa tämä artikkeli: