Kalevan Kisat Joensuussa 4.-7.8., Kaha menossa mukana!

Keväällä Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa solmitun yhteistyön myötä Kaha on ollut näyttävästi mukana kesäkauden kotimaisissa yleisurheilutapahtumissa. Tulevana viikonloppuna kausi jatkuu, kun perinteikkäät Kalevan Kisat käynnistyvät torstaina. Kisoissa ratkotaan vuoden 2022 yleisurheilun suomenmestaruudet. Tervetuloa seuraamaan huippu-urheilua!

Vuodesta 1907 järjestetyt Kalevan Kisat järjestetään tänä vuonna Joensuussa 4.–7.8. Kisat alkavat torstai-iltana miesten 20 km kävelyllä ja päättyvät sunnuntaina 800 m juoksufinaaleihin. Tapahtumassa mitellään suomenmestaruuksista kaiken kaikkiaan yli 40 lajissa. Lisäksi yleisurheiluseurat kilpailevat kauden parhaalle seuralle luovutettavasta Kalevan Maljasta.

Joensuuhun on lupa odottaa kaikkein kirkkaimpia, kotimaisia yleisurheilutähtiä ja upeaa kisatunnelmaa. Heti Kalevan Kisojen jälkeen urheilijat kisaavat EM-titteleistä Münchenissä, joten Joensuussa on viimeinen hetki teroittaa kynsiään ennen kansainvälisiä arvokisoja.

Joensuu kisaisäntänä kolmatta kertaa

Kalevan Kisat keräävät normaalina tapahtumavuonna kymmeniä tuhansia katsojia paikan päälle, ja lisäksi kilpailut keräävät vuosi toisensa jälkeen runsaasti katsojia tv-ruutujen ääreen. Yle tekee tapahtumasta suoraa lähetystä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Kalevan Kisojen tapahtumapaikka vaihtuu vuosittain, ja Joensuu toimii kisaisäntänä nyt kolmatta kertaa. Aikaisemmin kisat on järjestetty Joensuussa vuosina 1972 ja 2002. Tapahtuma järjestetään Mehtimäellä sijaitsevalla Keskuskentällä, jonne on helppo saapua niin kävellen, pyörällä, bussilla tai omalla autolla.

> Katso kisa-aikataulu ja hanki liput!

Kesäkuussa järjestetyissä Paavo Nurmi Gameseissa Kahan pisteellä riitti kuhinaa.

Brink, Calix ja Webasto mukana kisahumussa

Myös Kahan brändit: Brink, Calix ja Webasto näkyvät Kalevan kisoissa niin kentällä kuin kentän laidallakin. Olemme myös paikan päällä stadionin vieressä sijaitsevalla Kisatorilla, joka on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 11–17. Tervetuloa moikkaamaan meitä ja pyöräyttämään onnenpyörää!

Kisatorille on vapaa pääsy.

Jaa tämä artikkeli: