Kaha mukana Kummien JouluMielelle-keräyksessä

Tänä jouluna Kaha on mukana tukemassa pienten potilaiden hoitoa JouluMielelle 2021 -keräyksen kautta. Kummien joulukeräys huipentuu tunnelmalliseen hyväntekeväisyyskonserttiin, joka nähdään MTV3:lla sunnuntaina 12.12.2021!

Mukana Kummien JouluMielelle 2021 -keräyksessä.Kummien joulukeräyksessä kerätään varoja lapsipotilaiden hoitoon eri puolilla Suomea. Lastenklinikoiden Kummit tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Kummituen muita huipputärkeitä osa-alueita ovat lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.

Osallistu JouluMielelle-keräykseen!

Joulukeräyksessä kerätyt varat käytetään laitehankintoihin, kehityshankkeisiin, lastentautien tutkimustyöhön, potilasviihtyvyyden parantamiseen sekä lasten ja nuorten mielenterveystyön edistämiseen ympäri Suomen. Keräykseen on mahdollista osallistua niin yrityksenä kuin yksityishenkilönäkin.

Osana Kummien joulukeräystä järjestetään tunnelmallinen JouluMielelle-konsertti, joka nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 12.12.2021 klo 20-22. Konsertissa kuullaan suomalaisten huippuartistien esittämiä joululauluja, tavataan mielenkiintoisia vieraita joulutunnelmissa sekä tutustutaan potilasperheisiin ympäri Suomen. Hyväntekeväisyyskonsertin juontavat Marja Hintikka ja Jaakko Loikkanen.

Tutustu Kummien toimintaan ja lahjoita: kummit.fi

 

Tunnelmallista joulun odotusta!

Jaa tämä artikkeli: