Kaha mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

Kaha osallistuu tänäkin vuonna vähävaraisia lapsiperheitä tukevaan Hyvä Joulumieli -keräykseen. Keräyksen tavoitteena on kerätä yhteensä noin kaksi miljoonaa euroa. Kerätyillä varoilla voidaan ilahduttaa 28 000 perhettä 70 euron arvoisella ruokalahjakortilla. Keräykseen on mahdollista osallistua aina jouluaattoon asti.

Kuva: Hanna Linnakko / Suomen Punainen Risti

Köyhyys koskettaa Suomessa noin 110 000 lasta, joten apua tarvitsevia perheitä on paljon. Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämä, jouluiloa vähävaraisille perheille tuova Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna jo 22. kertaa. Keräys toteutetaan yhteistyössä Ylen aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Yle Radio Vegan kanssa.

Hyvä Joulumieli -lahjakortti mahdollistaa jouluaterian

Keräyksen tuotoilla hankitut lahjakortit jaetaan vähävaraisille tai muuten vaikeissa elämäntilanteissa oleville perheille, jotta he voisivat ostaa ruokatarvikkeita joulupöytään. 70 euron arvoisen lahjakortin voi saada Suomessa asuva lapsiperhe, johon kuuluu vähintään yksi alle 18-vuotias ja jossa on hankala taloudellinen tilanne johtuen esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä, vanhempien pätkätöistä, sairaudesta, vammaisuudesta tai kriisitilanteesta.

Perheiden valinnan tekevät Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset ja -osastot yhteistyössä neuvoloiden, sosiaalitoimen ja diakoniatyön kanssa.

Hyvä Joulumieli -keräykseen voivat lahjoittaa sekä yksityishenkilöt että yritykset. Pienikin lahjoitus on arvokas.

Lue lisää keräyksestä.

Mukavaa joulun odotusta!

Jaa tämä artikkeli: