Kaha ja Arpré ovat aloittaneet yhteistyön

Olemme aloittaneet yhteistyön korjaamoihin erikoistuneen Arprén kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tarjota Kahan jälleenmyyjille ja heidän korjaamoasiakkailleen entistä kattavampaa palvelua.

Arpré ja Kaha, kaksi arvostettua autoalan yritystä, ovat päättäneet aloittaa yhteistyön tarjotakseen entistä kattavamman palvelu- ja tuotevalikoiman suomalaisille autokorjaamoille. Kaha on jo pitkään toiminut yhtenä Suomen suurimmista auton varaosien, lisävarusteiden, työkalujen ja korjaamolaitteiden maahantuojista ja kotimainen Arpré Oy puolestaan on tunnettu autonostimien, kiinteiden korjaamolaitteiden sekä varusteiden toimittajana.

Odotamme yhteistyön vahvistavan sekä Kahan että Arprén asemaa alalla ja tuovan korjaamoille entistä monipuolisempia, uudenlaisia ratkaisuja. Yhteistyön myötä voimme tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisia korjaamoratkaisuja elinkaaripalveluineen.

Yhteistyön tavoitteet

Kahan ja Arprén kumppanuus tuo monia etuja molemmille yrityksille ja niiden asiakkaille:

  • Ford EAE-nostimella.
    Muun muassa EAE-nostimet ovat osa Arprén valikoimaa.

    Laajempi tuotevalikoima: Autokorjaamot voivat hyödyntää Kahan korkealaatuisia auton varaosia ja diagnostiikkalaitteita sekä Arprén kiinteitä korjaamolaitteita ja autonostimia kätevästi saman katon alta.

  • Tehokkuus ja ammattitaito: Yritysten yhdistetyt resurssit mahdollistavat nopeammat toimitusajat, asennus- ja huoltopalvelut sekä koulutuksen ja teknisen tuen.
  • Kustannussäästöt ja helppous: Asiakkaat voivat saavuttaa kustannussäästöjä hankkimalla kaikki tarpeensa yhdeltä toimittajalta.

Kaha ja Arpré uskovat, että yhteistyö mahdollistaa pidemmällä aikavälillä uusien innovaatioiden ja tuotteiden kehittämisen autoalan tarpeisiin. Tulevaisuudessa korjaamoille voidaan tarjota uusia diagnostiikkalaitteita, tehokkaampia autonostimia sekä edistyneempiä korjaamototeuksia – parempaa palvelua ja asioinnin helppoutta unohtamatta.

Arprén valikoiman tuotteista esimerkiksi EAE-nostimet ovat jo tilattavissa Autoluettelosta.

 


Arpré Oy on tehokkaiden korjaamototeutusten ammattilainen

Arpré Oy sai alkunsa, kun työttömäksi jäänyt hydrauliikka-asentaja Pentti Arpré päätti työllistää itsensä ja perusti oman yrityksen vuonna 1961. Aluksi Pentti valmisti autokorjaamoiden jäteöljyjen käsittelyyn tarkoitettuja allasvaunuja autotallissaan. Kun vuodet vierivät ja Arpré keräsi asiakaskuntaa, yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja sille rakennettiin asianmukainen tehdashalli Klaukkalaan vuonna 1972.

1980-luvulla toimintaan tulivat mukaan Pentin lapset, Mervi ja Juha-Pekka, ja yhtiö aloitti öljypumppujen ja muiden öljyhuoltolaitteiden maahantuonnin. Tuoteryhmä kerrallaan Arprén tuotevalikoima kasvoi niin, että niillä pystyttiin varustamaan jo kokonainen autokorjaamo. Lopulta yritys ryhtyi tarjoamaan myös suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluita.

Tänä päivänä Arpre Oy on Suomen johtavia korjaamototeutusten toimittajia, ja se toteuttaa liikkuvan kaluston huoltoratkaisuja niin kaivoksiin, satamiin kuin henkilö- ja kuorma-autokorjaamoillekin. Lue lisää yrityksen kotisivuilta.

Jaa tämä artikkeli: