Joulu lähestyy! Esittelyssä autoilijan toivelahjat

Jouluun on enää muutama viikko, ja monilla on vielä lahjahankinnat täysin tekemättä. Koska joulunaikaa ei kannata käyttää stressaamiseen, keräsimme tähän lahjavinkkejä autoilevalle perheenjäsenelle, sukulaiselle tai ystävälle. Mukana on toivelahjoja useasta eri hintaluokasta, useaan erilaiseen tarpeeseen. Joulu saa nyt tulla!


Joulun ykköslahja

Dräger Alcotest 3820 -alkotesteri

Viranomaisten käyttämällä mittaustekniikalla varustettu alkometri on luotettava ajokunnon mittari. Ajokuntoa ei tarvitse arvuutella, vaan kompaktin kokoisella laitteella puhallusnäytteen voi ottaa nopeasti ja huomaamattomasti missä tahansa. Dräger Alcotest 3820 on alansa ehdotonta kärkeä ja lahja, josta on saajalleen hyötyä pitkäksi aikaa. Pakkauksessa tulee mukana kolme suukappaletta.

Svh 299,00 €

 


Autonhoidon huipputuotteet

Mikäli lahjansaaja nauttii ajokkinsa puunaamisesta, kannattaa häntä muistaa SONAX-tuotepaketilla. Tässä muutama esimerkkipaketti mukavaan autonhoitoon.

SONAX Beast Vannepesu & SONAX Vanneharja

SONAX Beast Vannepesu on todellinen peto likaa vastaan – poistaa hetkessä jopa sen kaikkein pinttyneimmänkin likakerroksen vanteiden pinnoilta. Sumuta vanteisiin, odota aineen muuttumista tumman violetiksi, pese ja huuhtele. Käyttökokemuksen kruunaavat laadukas sumutinpullo ja herkullinen, hedelmäinen tuoksu.

Lue lisää SONAX Beast Vannepesusta.

Svh 17,80 €

SONAX Ultra-soft vanneharjalla puhdistat auton vanteet helposti ja nopeasti. Pehmeäpäisellä vanneharjalla pääset käsiksi myös kaikkein ahtaimpiin ja vaikeapääsyisimpiin paikkoihin.

Svh 6,40 €

 

SONAX XTREME Sisäpesu & SONAX XTREME Sisäpintojen puhdistussieni

XTREME Sisäpesu irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, niin auton sisäpuolen muovipinnoista kuin istuin- ja kattoverhoiluistakin. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut. Tällä monipuolisella tuotteella saat siistit sisätilat hetkessä!

Svh 9,50 €

Uusi, laadukas kaksipuolinen sisäpintojen puhdistussieni. Soveltuu kaikkien sisäpintojen puhdistamiseen, niin tekstiili-, nahka- kuin muovipinnoille. Pehmeä sininen puoli on tarkoitettu herkemmille pinnoille ja hopeanharmaa puoli vaikeamman lian puhdistamiseen erityisesti tekstiileistä. Konepesu 60 asteessa.

Svh 4,70 €

 


Joulu on vuoden pimeintä aikaa…

OSRAM LED-lisävalopaneeli VX500-CB

Järjestä lisävaloa talven pimeille teille ja hanki tyylikäs OSRAM-lisävalopaneeli! VX500-CB -paneeli on varustettu murtumattomalla polykarbonaattilinssillä ja sen 48 lediä valaisevat tehokkaasti niin lähelle kuin kauas. Referenssiluku 17,5.

Svh 199,00 €

 

Elwis-otsavalo H2-R

H2-R on helppokäyttöinen, tehokas ja erittäin kevyt otsavalo, jolla saat kirkkaan ja laajan työskentelyalueen. Otsavalon akun lataus onnistuu kätevästi USB-liittimellä. Valossa on kaksi eri tehoa, joista himmeämmällä akku kestää noin 12 tuntia ja kirkkaammalla noin 4 tuntia.

Svh 80,50 €

 


Pakkasen varalle

Calix WaveLine -sisätilanlämmitin 1200W

Anna lahjaksi kirkkaat, huurteettomat ikkunat ja mukavan lämpimät istuimet. WaveLine-sisätilanlämmitin lämmittää autosi tehokkaasti, mutta hiljaisesti. Lämmitin on myös itsestään säätyvä, mikä tarkoittaa, että se säätelee puhallustehoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan.

Svh 114,00 €

 

Deca-starttiboosteri 10K 1300A

Kevyellä ja näppäränkokoisella Deca-starttiboosterilla saat apuvirtaa auton käynnistämiseen pakkasaamuina ja USB-portin ansiosta se toimii lisäksi varavirtalähteenä puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Starttiboosterin lataus onnistuu auton tupakansytyttimestä tai verkkovirralla.

Svh 139,50 €

 

Air Dry -kosteudenpoistaja

Air Dry -kosteudenpoistaja on erinomainen tuote talviautoiluun, sillä ehkäisee ikkunoiden huurtumista, sisätilojen homehtumista, ruostumista ja sähkövaurioita. Näppärän kokonsa ansiosta kosteudenpoistajan voi sijoittaa niin penkille, jalkatilaan kuin kojelaudallekin. Kun imuteho on heikentynyt, tulee kosteudenpoistaja viedä kuivumaan lämpimään. Kuivuttuaan tuote on jälleen käyttövalmis.

Svh 14,90 €

Jaa tämä artikkeli: