Ilmastoinnin puhdistus ja auton raikastus SONAX-tuotteilla

Vaivaako autoasi tunkkainen, haiseva sisäilma? Mikäli vastasit kyllä, tee autollesi ilmastoinnin puhdistus tehokkaalla SONAX Air Aid -puhdistusaineella ja viimeistele SONAX Hajuntappajalla. Käsittely kannattaa tehdä pian, sillä kesähelteillä raikkaassa autossa on huomattavasti miellyttävämpää matkustaa.

Ilmastoinnin puhdistus raikastaa auton sisäilman.

Ilmastoinnin puhdistus SONAX Air Aidilla

Tunkkainen ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon.

SONAX Air Aid -ilmastoinnin puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote toimii hyvin myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ehkäisee haitallisten bakteerien kertymistä ilmastointijärjestelmään.

1 laukaistava SONAX Air Aid patruuna = 1 käsittely.

Näin teet auton ilmastoinnin puhdistuksen (Sonax Air Aid):

  1. Ravista purkkia ennen käyttöä.
  2. Kytke auton virta päälle ja säädä ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankierto-asentoon. Avaa ilmastointiaukot.
  3. Siirrä kuljettajan penkki etuasentoon ja käännä selkänoja eteenpäin.
  4. Käännä purkki poispäin itsestäsi, laukaise ja aseta se pystyasennossa takajalkatilaan.
  5. Poistu autosta ja sulje ovat ja ikkunat.
  6. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt.
  7. Avaa kaikki auton ovet, kytke auton virta pois päältä ja anna tuulettua noin 10 minuuttia.

Huom! Käyttölämpötila yli +10 °C.

Viimeistele ilmastoinnin raikastus SONAX Hajuntappajalla

Jos auton penkkeihin tai muihin tekstiileihin on tarttunut voimakkaita hajuja ruoasta, juomasta, lemmikeistä tai esimerkiksi tupakoinnista, kannattaa auton sisätilojen raikastus vielä viimeistellä käyttämällä SONAX Hajuntappajaa.

SONAX Hajuntappaja on helppokäyttöinen tuote, joka ei vain peitä, vaan myös poistaa epämiellyttävät hajut. Suihkuta hajuntappajaa käsiteltäville pinnoille, kunnes ne ovat hieman kosteat ja anna kuivua. Voidaan käyttää myös ilmanraikastimena, jolloin auton sisäilmaan vain suihkutetaan pari painallusta hajuntappajaa. Soveltuu myös kotikäyttöön esimerkiksi mattoihin, verhoihin ja kenkiin.

 

Lue myös: Auton pinnoitus SONAX XTREME Ceramic Series -tuotteilla

Jaa tämä artikkeli: