Hitachi on hehkureleiden ykkönen

Hitachi-hehkureleet ja -hehkutuksen ohjainlaitteet ovat OE-laatua ja sen yli! Autoelektroniikan asiantuntija on perehtynyt laajamittaisesti hehkureleiden tuotekehitykseen, joten voit olla varma, että sähköiseltä suunnittelultaan Hitachi-rele on aina vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäinen – ellei jopa parempi.

BMW ja monet muut ajoneuvovalmistajat suosittelevat vaihtamaan uudet hehkutulpat aina viallista hehkurelettä tai hehkutulppien ohjausyksikköä vaihdettaessa. Syy tähän on yksinkertainen: jos vain rele vaihdetaan, viallinen hehkutulppa voi vaurioittaa uutta relettä. Jos taas vaihdetaan pelkät hehkutulpat, mutta vian syntymekanismi jätetään diagnosoimatta, saattaa vaurioitunut hehkurele antaa tulpille liian suurta jännitettä, joka rikkoo uudetkin hehkutulpat nopeasti.

Hitachi on paikantanut rasitukselle alttiin kohdan piirilevyssä.

Hehkureleiden asiantuntija Hitachi on tunnistanut suosittujen BMW- ja Mercedes-mallien hehkureleen vikaantumismekanismin. Useissa tapauksissa sähköliittimen ja piirilevyn väliseen liitokseen kohdistuu suuri mekaaninen rasitus, mistä seuraa yhden tai useamman hehkutulpan toimintahäiriö ja vikamuistiin tallentuvat vikakoodit.

Hitachi tarjoaa alkuperäistä parempia hehkutuksen ohjainlaitteita

Hitachi on reagoinut yllä mainittuun alkuperäisosan heikkoon kohtaan ja suunnitellut täysin oman, parannetun versionsa hehkutuksen ohjainlaitteesta. Käyttämällä vahvennettuja liittimiä, kestävämpiä komponentteja ja juottamalla nämä huolellisesti piirilevyyn, Hitachi takaa tuotteelle korkeimman mahdollisen laadun.

Hitachin MB- ja BMW- hehkutuksen ohjainlaitteen paranneltu piirilevyn suunnittelu.

Parannetulla suunnittelulla varustetut tuotteet löytyvät Autoluettelosta, rekisterinumero- ja OE-numerohakujen lisäksi, hakusanalla: HC-250219*.

Suurena autoelektroniikan toimijana Hitachi hyödyntää tätä tietotaitoaan jälkimarkkinoilla myös muidenkin autonvalmistajien varaosissa. Kehitystä tapahtuu jatkuvasti myös perinteisimmissä hehkureleissä. Voit siis luottaa siihen, että ulkoisesti samanlainen rele on Hitachi-versiona aina täydellisesti yhteensopiva ja toimiva varaosa, mutta sähköiseltä suunnittelultaan se on aina vähintään yhtä hyvä kuin alkuperäinen — ellei jopa parempi.

Kahalla laaja valikoima Hitachi-hehkureleitä ja -hehkutuksen ohjainlaitteita

Hitachilla on markkinoiden kattavin tarjonta hehkureleitä ja hehkutuksen ohjainlaitteita, ja Kahan varastosta löytyykin laaja valikoima tuotteita. Premium-tuotteena Hitachi ei yleensä ole markkinoiden halvin, mutta aiemmin mainituista seikoista johtuen korkeammalle hinnalle on perustellut syyt.

Luotamme Kahalla Hitachi-tuotteisiin, ja myönnämme myös autoelektroniikan varaosille tutun Kaha 3 V -varaosatakuun. Hintaa taivastellessa onkin syytä muistaa, että Kahan Hitachi-varaosat ovat aina toiminnaltaan täydellisesti yhteensopivia ja laadultaan vähintään OE- tai jopa sen ylittävää laatua.

Vältä tarpeettomat reklamaatiot – valitse Hitachin hehkureleet!

Suositus: Vaihda hehkutulpat releen vaihdon yhteydessä!

Kahan valikoimasta löytyy laaja kattaus Bosch-, Hidria- ja NGK-hehkutulppia useisiin eri automalleihin. Kun tilaat kaikki osat samalla kertaa, säästät niin korjaamon kuin asiakkaankin aikaa. Muista myös Febin keraaminen asennustahna (FB-26712) hehkutulppien ja dieselsuuttimien asennukseen! Jos jumiutunut tulppa katkeaa, Kamasa Toolsin ja BGS:n valikoimasta löydät tarvittavat työkalut ongelman ratkaisemiseksi.

Lue lisää hehkutulpista.

Jaa tämä artikkeli: