Haussa täydellinen työkalukokonaisuus?

Olisiko aika päivittää työkaluvaunu ja sen sisältö uusiin? Kamasa Tools Choice on konsepti, jossa saat valita haluamasi työkaluvaunun ja täyttää sen juuri tarvitsemillasi työkalusarjoilla. Lopputuloksena täydellisesti tarpeitasi vastaava, omanlainen työkalukokonaisuus.

Kamasa Tools Choice -valikoimassa on paljon erikokoisia ja -näköisiä työkaluvaunuja sekä laaja kattaus työkalusarjoja, joten varaa on, mistä valita. Valitse mieleisesi vaunu ja täytä se juuri niillä tuotteilla, joita tarvitset. Kaikki Kamasa Tools -työkalut ovat ammattilaisten kehittämiä ja testaamia, joten ne soveltuvat erinomaisesti vaativaan korjaamokäyttöön.

Kamasa Toolsin kattavasta valikoimasta saat rakennettua juuri tarpeitasi vastaavan työkalukokonaisuuden.
Kamasa Tools Choice -tyhjät työkaluvaunut
K 10360 -malliin mahtuu 21 työkalusarjaa.

Kamasa Tools -työkaluvaunut on suunniteltu käytännöllisyys ja kestävyys edellä, joten ne ovat vankkarakenteisia ja helposti liikuteltavissa pyörien avulla. Kaksi pyöristä on varustettu jarruilla, joten vaunu pysyy myös tukevasti paikoillaan.

Vaunujen laatikoissa on kuulalaakeroidut, käyttöä kestävät kiskot, jotka mahdollistavat laatikoiden aukeamisen kokonaan. Tämä helpottaa oikeiden työkalujen etsimistä, kun laatikon koko sisältö on kerralla nähtävissä. Jotta vaunu ei pääse kaatumaan eteenpäin työkalujen painosta, vain yksi laatikko voidaan avata kerrallaan. Kamasa Tools -vaunut on lisäksi varustettu keskuslukituksella, jonka avulla lukitset kaikki laatikot ja pidät sisällön turvassa.

Kamasa Tools -työkaluvaunuja löytyy kaikenkokoisiin tarpeisiin. Pienimpiin vaunuihin mahtuu 15 työkalusettiä, kun taas suurimpiin kokonaisuuksiin työkaluja mahtuu jopa 50 sarjaa. Korjaamovaunuja on myös mahdollista laajentaa oman makunsa mukaisiksi erilaisilla lisävarusteilla. Saatavilla on esimerkiksi lisälaatikostoja, ylähyllyjä, sivutasoja sekä magneettisia tasoja pienille osille, kuten ruuveille ja muttereille.

> Tyhjät työkaluvaunut Autoluettelossa


Sopiva työkalukokonaisuus muodostuu sarjoja yhdistelemällä
Työkalusarjat on pakattu vaahtomuovialustoille, joissa ne pysyvät järjestyksessä.

Työkaluvaunun tilankäyttö optimoituu, kun kyydissä on ainoastaan sellaisia välineitä, joita juuri itse tarvitset. Kamasa Toolsin valikoimasta löydät paljon erilaisia työkalusarjoja, joita yhdistelemällä luot juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat.

Sarjojen työkalut on aseteltu selkeästi kovapintaisille vaahtomuovialustoille, joissa ne pysyvät tallessa ja järjestyksessä kokomerkintöjen ja oikeankokoisten kolojen ansiosta. Vaahtomuovialustat on suunniteltu niin, että ne asettuvat vaunujen laatikoihin täydellisesti. Kaikki sarjoissa olevat työkalut ovat tuttua lujaa Kamasa Tools -laatua ja niitä voi ostaa myös erikseen.

> Työkalusarjat Autoluettelossa

 

Lähimmän Kamasa Tools -jälleenmyyjän löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli: