Häikäisysuojat tulevat kesällä tarpeeseen

Auringon porottaessa monet kärsivät herkemmin matkapahoinvoinnista ja päänsärystä, kun aurinko häikäisee ja lämmittää auton sisätiloja. Helppo ja edullinen tapa suojata matkustajia paahteelta on hankkia CarShades-häikäisysuojat auton taka- ja sivuikkunoihin. Sopii myös leasing-autoihin!

Häikäisysuojat tuovat monelle mieleen imukupeilla kiinnitettävät, värikkäästi kuvitetut suojat. Nämä lapsiperheiden suosimat suojat eivät ole varsinaisesti tyylikkäitä, saati huomaamattomia. Laadukkaat tummennusteippaukset voivat puolestaan olla melko hintavia. Kahan valikoimista löytyy kuitenkin vielä kolmas vaihtoehto: CarShades-häikäisysuojat. Nämä automallikohtaiset suojasarjat istuvat auton ikkunoihin huomaamattomasti, ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen.

Kahan valikoimasta löytyy sopiva suojasarja lähes kaikkiin yleisimpiin automalleihin. Tehdastilaustuotteiden toimitusaika on kahdesta kolmeen viikkoon.

Häikäisysuojat pysyvät paikoillaan, vaikka ikkunat olisivat auki.
CarShades-suojat eivät estä ikkunoiden avaamista.

CarShades-häikäisysuojat istuvat täydellisesti

Käsin viimeistellyt CarShadesin häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti. Täydellisen istuvuuden ansiosta CarShades suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä, ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut tabletti tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

CarShades-suojat eivät estä ikkunoiden avaamista, vaan toimivat kätevänä hyönteisverkkona, mikäli kesällä halutaan ajella ikkunat auki. Suojat pysyvät tukevasti paikoillaan ja estävät ötököiden pääsemisen auton sisätiloihin.

Laadukas, edullisempi vaihtoehto tummennusteippauksille

Verrattuna suosittuihin tummennusteippauksiin CarShadesin häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä.

Osta häikäisysuojasarja, saat juomapullon kaupan päälle!

CarShades-valikoimaan kuuluu yhteensä satoja mallikohtaisia häikäisysuojasarjoja noin 40 automerkille. CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

CarShades-kesäkampanja!

CarShades-häikäisysuojasarjan ostajalle lasinen vesipullo kaupan päälle! Mukana oranssi, neopreeninen suojatasku. Vesipullon tilavuus 500 ml.

Kampanja on voimassa 31.8.2022 asti, tai niin pitkään kuin tavaraa riittää.

Tutki häikäisysuojien valikoimaa Autoluettelossa.

 

 

 

PSSST! Kesällä autossa on mukavampi matkustaa, kun sille on tehty ilmastoinnin puhdistus.

Jaa tämä artikkeli: