GP Batteries voitti kaksi arvostettua muotoilupalkintoa

Kahan paristotoimittaja, GP Batteries, on voittanut innovatiivisella, kestävän kehityksen mukaisella tuotepakkauksellaan kaksi arvostettua muotoilupalkintoa. Voitokkaita pakkauksia on saatavilla uusissa G-TECH-teknologialla varustetuissa alkaliparistoissa.

Kultaa ja pronssia GP Batteriesille! GP saavutti ykkössijan ”Best Use of Sustainable Packaging”-kategoriassa Transform Award Asia 2023 -kilpailussa. Lisäksi uudet, paperiset tuotepakkaukset kipusivat kolmannelle sijalle DFA Design for Asia 2023 -tapahtumassa.

GP Batteries Ultra -alkaliparistot, 4 kpl AA.
Uudistuneiden GP Ultra -alkaliparistojen tuotepakkaus on valmistettu paperista.

Palkitut GP Batteries -pakkaukset

Uudet GP Super- ja GP Ultra -alkaliparistot myydään ympäristöystävällisissä ja käytännöllisissä pakkauksissa. Tyylikkäät paperipakkaukset ovat paitsi pienempiä hiilijalanjäljeltään, niin myös kätevämmän kokoisia myymälään. Vähemmän pakkausmateriaalia sisältävät tuotteet saa pinottua optimaalisesti, joten ne vievät yli 10 % vähemmän tilaa hyllyssä ja kuljetuksessa.

Myös uusien pakkauksien painatuksissa on otettu ympäristönäkökulma huomioon: painatukset on tehty öljypohjaisen musteen sijaan soijapohjaisella musteella. Uudet GP-pakkaukset ovat 100 % kierrätettävissä. Paristojen pakkaukset ovat myös uudelleensuljettavia, joten käyttämättömät paristot eivät katoa laatikon pohjalle, vaan tulevat käyttöön.

GP:n uusi tuotepakkaus on tarkoituksella pidetty yksinkertaisen tyylikkäinä – se erottuu helposti kaupan hyllyltä ja asiakas tietää heti, mitä on ostamassa.

Tutustu Kahan paristovalikoimaan.

Jaa tämä artikkeli: