Uudet, entistä ympäristöystävällisemmät GP-alkaliparistot

Olemme saaneet valikoimiimme entistä tehokkaammat, ympäristöystävällisemmät ja vuotosuojatut GP-alkaliparistot. Uusia paristoja on saatavilla AA-, AAA-, C-, D- ja 9V-malleissa.

Ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys ovat nykyajan kuluttajalle tärkeitä ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä. Siksi myös GP on keskittynyt kehittämään näitä ominaisuuksia alkaliparistoissaan – tehosta tinkimättä. Laadukkaat paristot kestävät pidempään ja tuottavat siten myös vähemmän jätettä.

Uudistuneita paristoja on saatavilla AA-, AAA-, C-, D- ja 9V-malleissa.

Vuotosuojatut, uudella G-TECH-teknologialla varustetut GP-alkaliparistot

Uudistetut GP-alkaliparistot on varustettu uudella G-TECH-teknologialla ja vuotosuojauksella, mikä tarkoittaa käytännössä neljää asiaa:

  1. Pariston vuotosuojaus. Patentoidun nylontiivistysrenkaan ja korroosiota estävän rakenteen ansiosta paristot eivät vuoda. Paristot ovat näin ollen turvallisia säilyttää, eivätkä vuodot pääse vahingoittamaan laitteita.
  2. Tasainen virta. Pariston ytimessä on monirengasrakenne ja puhdasta grafiittia. Rakenne parantaa sähkönjohtavuutta ja säilyttää virran pidempään.
  3. Nopeus. Pariston ytimessä on käytetty erittäin tiheää sinkki-S-jauhetta, joka nopeuttaa toimintaa ja parantaa suorituskykyä.
  4. Tehokkuus. Pariston sisus on virtaviivainen ja valmistettu vahvasta, korroosionkestävästä teräksestä. Nämä ominaisuudet mahdollistavat suuremman virran tuottamisen ja sitä kautta tehokkaammat paristot.
Uusien GP-alkaliparistojen pakkaukset säästävät hyllytilaa ja ympäristöä.

Uudistuneet, käytännölliset pakkaukset

Uudet GP Super- ja GP Ultra -paristot myydään entistä ympäristöystävällisemmissä ja käytännöllisemmissä pakkauksissa. Uudet, paperista valmistetut, tuotepakkaukset ovat paitsi pienempiä hiilijalanjäljeltään, niin myös kätevämmän kokoisia myymälään. Vähemmän pakkausmateriaalia sisältävät tuotteet vievät yli 10 % vähemmän tilaa hyllyssä ja kuljetuksessa.

Myös uusien pakkauksien painatuksissa on otettu ympäristönäkökulma huomioon: painatukset on tehty öljypohjaisen musteen sijaan soijapohjaisella musteella. Uudet GP-pakkaukset ovat 100 % kierrätettävissä. GP Ultra -malliston alkaliparistoilla on lisäksi Joutsenmerkki.

Kahan valikoima

Uudistuneen GP Super -malliston paristot tarjoavat jopa 50 % enemmän virtaa, joten ne ovat tehokkaita perusparistoja. Kahan valikoima kattaa AA- ja AAA-paristot, joita molempia löytyy 12 kappaleen pakkauksissa.

Tehokkaammat GP Ultra -alkaliparistot tarjoavat puolestaan jopa 80 % enemmän virtaa, joten ne ovat täydellisiä monitoimiparistoja. AA- ja AAA-paristoja on saatavilla neljän kappaleen pakkauksissa, C- ja D-paristoja tuplapakkauksissa ja 9V-paristoa yksittäispakattuna.

GP Super -malliston AA- ja AAA-alkaliparistoja on saatavilla lisäksi 40 kappaleen säästöpakkauksissa, mutta näissä käytössä on edelleen vanhempi alkaliparistomalli ilman G-TECH-teknologiaa.

Kahan paristovalikoima löytyy Autoluettelosta: > Tarvikkeet > Paristot

Tutustu myös ladattaviin GP ReCyko -akkuparistoihin!

Jaa tämä artikkeli: