Esittelyssä monipuolinen Castrol-moottoriöljyvalikoima

Jo yli 120 vuotta sitten perustettu Castrol on nykyään yksi maailman tunnetuimmista voiteluainevalmistajista. Castrolin monipuolinen moottoriöljyvalikoima koostuu tänä päivänä kolmesta tuotemerkistä: Edge, Magnatec ja GTX. Kattavasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva moottoriöljy kaikkiin autoihin, niin suorituskykyisille nykyautoille kuin kauniille klassikoillekin.

Castrol – It’s more than just oil. It’s liquid engineering.

Castrol Edge – Voiteluaineiden kehittynein

Moottoritekniikan kehitys on tehnyt moottoreista pienempiä ja tehokkaampia, mikä asettaa uusia haasteita myös moottoriöljylle. Tehokkaammissa moottoreissa on korkeammat paineet ja niissä syntyy enemmän voimakkaita kitkapisteitä, jotka voivat vähentää suorituskykyä jopa 10 %.

Castrolin vastaus suorituskykyä alentavaa kitkaa vastaan on erittäin kehittyneellä Fluid Titanium -teknologialla varustettu Edge -moottoriöljy. Öljy muuttaa fyysistä rakennettaan tarpeen mukaan: se jäykistyy äärimmäisissä painepisteissä ja pitää metalliosat erillään kitkan vähentämiseksi.


Castrol Magnatec – Suojaa pysähtelyn rasitukselta

Liikenneruuhkat aiheuttavat autoilijalle lisää pysähtelyjä, liikkeelle lähtöjä, jarrutteluja ja tyhjäkäyntiä, mikä kuluttaa auton moottoria. Castrol Magnatecin patentoitu Dualock-teknologia on kehitetty suojaamaan moottoria nykypäivän ruuhkaisissa olosuhteissa.

Magnatec-öljyjen Dualock-teknologia on Castrolin omien teknikkojen ja yliopisto-opiskelijoiden kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos, ja sen innovatiivisuus perustuu kahden erilaisen molekyylin muodostamaan suojakalvoon. Dualock suojaa moottoria jopa 50 % tehokkaammin lämmöltä ja jatkuvan pysähtelyn aiheuttamalta rasitukselta.

Lue lisää Magnatec -öljyistä.


Castrol GTX – Luotettava jo vuodesta 1968

Castrol GTX on yksi maailman luotetuimmista moottoriöljyistä, ja se on ollut mukana suojaamassa moottoreita jo vuodesta 1968. GTX suojelee moottoria tehokkaasti jokapäiväisiltä ongelmilta, kuten lietteen muodostumiselta.

Vaativat ajo-olosuhteet voivat muodostaa ajan mittaan moottoriin tervamaista lietettä, joka voi tukkia moottorin tärkeitä öljykanavia aiheuttaen tehon alenemista ja käyttöiän lyhenemistä. GTX-öljyn kaksivaikutteinen koostumus sekä puhdistaa että suojaa moottoria uuden lietteen muodostumiselta.

 


Castrolin voiteluaineiden valikoiman löydät Autoluettelosta.

Voit etsiä autoosi sopivia voiteluaineita Castrolin moottoriöljyn ja nesteiden hakutyökalulla.

Jaa tämä artikkeli: