Castrol Magnatec -tuoteperhe uudistuu

Castrol Magnatec -moottoriöljyt tulivat markkinoille jo yli 20 vuotta sitten ja tähän päivään mennessä öljyjä on myyty yli miljardi litraa, yli 60 maassa ympäri maailmaa. Vuosien saatossa Castrol Magnatecista onkin tullut yksi maailman suosituimmista voiteluainetuotemerkeistä.

Nyt suositut Castrol Magnatec -moottoriöljyt ovat uudistumassa. Uudella Dualock-teknologialla varustetut öljyt suojaavat moottoria entistä tehokkaammin muun muassa jatkuvan pysähtelyn aiheuttamalta kulutukselta.

Uudistus tulee muuttamaan myös jonkin verran Magnatec-öljyjen luokituksia ja tuotevalikoimaa, joten moottoriöljyn valintaan tulee kiinnittää jatkossa erityistä huomiota. Vanhat Magnatec-öljyt korvataan uusilla tuotteilla pikkuhiljaa syksyn/talven aikana.

Castrol Magnatec Dualock
– Jopa 50 % vähemmän rasitusta moottorille

Liikenne on muuttunut paljon Magnatecin 20 vuotta kestäneen taipaleen aikana ja etenkin kaupunkien ruuhkaisuus on kasvanut merkittävästi. Liikenneruuhkat aiheuttavat autoilijalle lisää pysähtelyjä, liikkeelle lähtöjä, jarrutteluja ja tyhjäkäyntiä, mikä kuluttaa auton moottoria.

Moottoriin kohdistuva, lisääntynyt rasitus asettaa uusia vaatimuksia myös käytettävälle öljylle, sillä moottori tarvitsee yhä tehokkaampaa suojausta ja voitelua. Vastaukseksi nykyautoilun haasteisiin Castrol on kehittänyt innovatiivisen Dualock-teknologian.

Uudistettujen Magnatec-öljyjen Dualock-teknologia on Castrolin omien teknikkojen ja yliopisto-opiskelijoiden kymmenen vuoden tutkimus- ja kehitystyön tulos, ja sen innovatiivisuus perustuu kahden erilaisen molekyylin muodostamaan suojakalvoon. Molekyylien muodostama verkko peittää kattavasti kaikki metallipinnat ja suojaa moottoria jopa 50 % tehokkaammin lämmöltä ja jatkuvan pysähtelyn aiheuttamalta rasitukselta.

Uudistuneissa Castrol Magnatec -tuotepakkauksissa Dualock-logo on selvästi näkyvillä.
Castrol Magnatec-moottoriöljyt uudistuvat. Uudet pakkaukset erotat helpoiten etiketin Dualock-logosta.

Castrol-voiteluaineet Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: