IndelB-kylmälaukut kulkevat kesän reissuissa mukana

Kotimaan matkailu, mökkeily ja luonnossa liikkuminen tulevat olemaan suosiossa tänäkin kesänä, kun ulkomaan matkat ovat edelleen poissa kuvioista. IndelB-kylmälaukut pitävät eväät kylminä pitkällä automatkalla, mökillä, veneessä tai vaikka piknikillä.

IndelB-kylmälaukut pitävät eväät kylminä myös helteisellä kelillä.

Mikäli halutaan varmistua siitä, että ruoka ja juoma saadaan nopeasti jäähdytettyä ja myös pysymään kylmänä, kannattaa panostaa korkealaatuiseen kylmälaukkuun. Helppokäyttöiset IndelB-tuotteet on suunniteltu täyttämään myös ammattikäytön korkeat laatuvaatimukset, joten niiden valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia materiaaleja ja komponentteja. Laadukkaat materiaalit tekevät laukuista kestäviä, luotettavia ja pitkäikäisiä.

Kaikki IndelB:n kylmälaukut ovat todella hyvin eristettyjä, joten ne myös säilyttävät viileytensä pitkään esimerkiksi puistopiknikillä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että laukun viileyteen vaikuttavat ulkolämpötilan lisäksi se, mihin lämpötilaan laukun sisältö on viilennetty, ja se, kuinka usein laukkua availlaan.

Huipputehokkaat IndelB Travel Box -kylmälaukut

IndelB Travel Box -kylmälaukut ovat sekä ammatti- että harrastekäyttöön suunniteltuja, korkealaatuisia kompressorikylmälaukkuja, jotka jäähdyttävät lämpötilan nopeasti halutulle tasolle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi hyötyajoneuvot, linja-autot sekä erilaiset vapaa-ajan aktiviteetit.

IndelB Travel Box -kylmälaukkuja on saatavilla myös kantohihnalla.

Toisin kuin useimmat termosähköiset kylmälaukut, IndelB:n Travel Box -sarjan laukut ovat oikeita, R134a-kylmäainetta käyttäviä jääkaappeja, joiden lämpötilaa valvoo elektroninen termostaatti. Kaikkien Travel Box -kylmälaukkujen termostaatin säätöalue on -18…+10 °C, joten niillä voi viilennyksen lisäksi myös pakastaa. Tehokas koneisto saavuttaa halutun lämpötilan nopeasti, jolloin sähkönkulutus jää mahdollisimman pieneksi.

Tehokkaita Travel Box -kylmälaukkuja on saatavilla sekä pienempinä ”retkilaukkuina” sekä tilavampina versioina. 15 ja 18 litran retkimalleissa on säädettävä kantohihna, jonka ansiosta kevyt laukku on helppo ottaa mukaan esimerkiksi päiväretkille. Suuremmat kylmälaukut puolestaan ovat erinomaisia vaihtoehtoja esimerkiksi mökille, veneeseen tai matkailuautoon. Laukut on varustettu kantokahvoilla, joten myös niiden liikuttelu onnistuu helposti.

 


IndelB Frigocat mahtuu pieneen tilaan

Frigocat on IndelB:n pienin kylmälaukkumalli, joka on suunniteltu mahtumaan mahdollisimman kapeaan tilaan. Seitsemänlitrainen, Peltier-elementillä varustettu kylmälaukku on mittojensa ansiosta erinomainen valinta esimerkiksi traktoreihin ja autoihin. Kapea laukku on suunniteltu niin, että sinne mahtuu pystyasennossa kaksi kahden litran pulloa.

Frigocat-kylmälaukuissa on tehokas Peltier-elementtiin perustuva jäähdytysjärjestelmä, joka pystyy saavuttamaan +2 °C lämpötilan jopa silloin, kun ulkolämpötila on +32 °C. Mallistossa on omat tuotteensa 12V ja 24 V sähköjärjestelmille.

 

> IndelB-kylmälaukut Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: