Eco2Move-tehorajoitin estää turhat kiihdyttelyt taajamissa

Yrityksen logoilla varustetun auton kaahailu ja muu törttöily liikenteessä eivät tuo erityisen mairittelevaa julkisuutta. Onneksi näitä tilanteita on mahdollista ehkäistä! Eco2Move-tehorajoitin varmistaa rauhallisen yritysautoilun ja säästää esimerkiksi polttoainekustannuksissa. Tuotteet saatavilla nyt Kahalta!

E-Cruise Eco2Move on mallikohtainen, jälkiasennettava tehorajoitin henkilö- ja pakettiautoihin. Nopeuden rajoittamisen lisäksi Eco2Movella on mahdollista rajoittaa kaasupolkimen vastetta halutulla prosentilla tiettyyn nopeuteen asti. Tehorajoittimen käyttö säästää polttoaine- ja korjauskustannuksissa sekä ehkäisee kaahailuiden aiheuttamia imagohaittoja. Tehorajoitin sopii asennettavaksi myös sähköautoihin.

Eco2Move-tehorajoittimella estetään turhat kaahailut ja kiihdyttelyt taajamissa.

Miksi asentaa Eco2Move-tehorajoitin?

Eco2Move-tehorajoittimen ensisijainen tarkoitus on hillitä ajokäyttäytymistä esimerkiksi kaupunkien keskustoissa tai työmaa-alueilla. Kun turha kiihdyttely taajamissa jää pois, säästyy polttoainetta, vältetään vaaratilanteita sekä säästetään auton jarruja ja renkaita.

Kun ajoneuvolla siirrytään pois taajamasta ja nopeus nousee maantielukemiin, kaasupolkimen rajoitus lakkaa, joten autolla voi ajaa ja kiihdyttää täysin normaalisti. Sähköautoissa Eco2Move pidentää ajosädettä, sillä nopeus pysyy tasaisena ja kiihdyttelyt jäävät pois. Sähköisen ajosäteen pituus on siten myös paremmin ennakoitavissa.


Esimerkki pakettiauton tehon rajoittamisesta Eco2Movella

Eco2Move rajoittaa ajoa esimerkiksi näin, kun nopeus on alle 60 km/h:

  • Maksimikierrosnopeus 1800 rpm (vain polttomoottoriautot).
  • Kaasupolkimen vaste tarjoaa 40 % maksimista.

Kun ajonopeus ylittää 60 km/h:

  • Kaasupolkimen vasteen nousu sallitaan asteittain 100 %:iin, joten kiihdytykset ja ohitukset onnistuvat turvallisesti.
  • Ajoneuvon maksiminopeus voidaan rajoittaa esimerkiksi 105 km/h.
  • Lisäksi voidaan asettaa toinen rajoitus esimerkiksi 85 km/h, kun vedetään perävaunua. Tämä toiminto edellyttää, että auton CAN-väylästä saadaan tieto kytketystä perävaunusta.

Eco2Move-pakkauksen sisältö.
Eco2Move-asennussarjat ovat automallikohtaisia.

Mitä Eco2Move sisältää?

E-Cruise Eco2Move on mallikohtainen tehorajoitinsarja, joka sisältää ohjainyksikön, automallikohtaiset plug’n’play -johtosarjat kaasupolkimelle sekä juottamalla liitettävät CAN-väylä- ja virtajohdot. Tällä hetkellä rajoitinta on saatavilla noin 500 eri paketti- ja henkilöautomallille.

Eco2Move-peruspakettia on mahdollista laajentaa kiinteällä maksiminopeuden rajoittimella, joka toimii esimerkiksi tilanteissa, joissa toimitaan suljetulla 40 km/h alueella, sekä rajoittimen avainlukitulla ohituskytkimellä, joka mahdollistaa tehorajoittimen kytkemisen pois päältä.

> Selaa E-Cruise Eco2Move -valikoimaa Autoluettelossa

 

Lue myös: Alkolukon käyttö parantaisi liikenneturvallisuutta

Jaa tämä artikkeli: