Uusi Drager.fi -sivusto on nyt avattu, käy tutustumassa

Kiinnostus korkealaatuisiin alkolukkoihin ja -testereihin on kasvanut merkittävästi viime vuosina, niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa. Tämän vuoksi olemme nyt avanneet uuden Drager.fi -sivuston, joka tarjoaa tietoa Dräger-tuotteiden valikoimasta ja helpottaa lähimmän myynti- ja huoltopisteen löytämistä.

> Tutustu uuteen Drager.fi -sivustoon!
Uudet Drager.fi -sivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset.
Dräger Alcotest 3820 on joululahjojen ykkönen!
Dräger 3820 on varustettu suomenkielisellä näytöllä.

Etsitkö vielä joululahjaa autoilevalle läheisellesi? Älä etsi enää! Dräger Alcotest 3820 -alkotesteri on autoilijan luottokumppani ja hyödyllinen lahja, josta on saajalleen iloa vuosiksi eteenpäin.

Kuluttajakäyttöön suunniteltu, moninkertainen testivoittaja Dräger 3820 hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on aina tarkka ja luotettava. Laite on myös kompaktin kokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten puhalluksen pystyy tekemään huomaamattomasti missä tahansa.

Dräger Alcotest 3820 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä – puhallusnäytteen antaminen on helppoa, nopeaa ja luontevaa. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike ohjaavat käyttäjää, joten laitteen käyttö luonnistuu keneltä tahansa.

Säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Katso Dräger-myynti ja -huoltopisteet täältä.

 

Lue myös: Pahentaako Dräger-alkolukon käyttö tautien leviämisriskiä?

Jaa tämä artikkeli: