Uudistunut Dräger Alcotest 4000 on nyt saatavilla

Dräger 4000 -alkotesteri on ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen.

Keväällä 2016 Suomen markkinoille tullut, kuluttajakäyttöön suunnattu Dräger Alcotest 3820 saavutti nopeasti suuren suosion yleisön keskuudessa, ja laitetta myytiinkin vuosien varrella tuhansia kappaleita. Nyt on kuitenkin tullut aika hyvästellä 3820-malli ja toivottaa tervetulleeksi sen seuraaja: Dräger Alcotest 4000!

Haluatko hankkia tuotteen itsellesi? Löydä lähin jälleenmyyjä täältä

Mitä sitä turhaan hyvää muuttamaan? Dräger Alcotest 4000 on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen, kuluttajakäyttöön suunnattu alkotesteri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti.

Suurimmat eroavaisuudet mallien välillä ovat näyttö sekä uuden 4000-mallin takaosassa oleva kansi, joka helpottaa paristojen vaihtoa. Dräger 4000 -testerin kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Laitteen suukappale on sama kuin edellisessä mallissa.

Tuotenumero: D3706324

 

Nopea ja luotettava Dräger Alcotest 4000

Kuten edeltäjänsä, myös Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa. Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

Unohda alkoholitesterin avulla epävarmuus

Tuliko otettua liian monta lasillista? Mietityttääkö ajokunto kostean illan jälkeen? Kehossa oleva jäännösalkoholi on usein se, mikä paljastuu kuljettajalle ikävästi vasta puhallusratsiassa. Dräger 4000 -alkotesterin sähkökemiallinen anturi antaa tarkan puhallustuloksen, joten voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin. Viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit hyödyntävät tätä samaa tekniikkaa.

Paketti sisältää Dräger 4000 -testerin, käyttöohjeet, suojaavan mikrokuitupussin sekä kolme vaihdettavaa suukappaletta.

Puhallustulos helposti ja nopeasti

Mittaustoiminnon käynnistäminen on yksinkertaista: paina vain taustavalaistua toimintopainiketta. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat käyttäjää läpi puhalluskokeen.

Dräger Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Jos tulos on 1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Kiitos kompaktin muotoilun, Dräger 4000 mahtuu vaikka povitaskuun tai käsilaukkuun. Voit siis suorittaa puhalluskokeen huomaamattomasti missä tahansa.

Drägerin alkotesteri on suunniteltu kestämään vuosia

Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laaturstandardien mukaisesti. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

> Etsi lähin Dräger-pisteesi

 


Dräger – Tarkkuutta jo yli 65 vuoden ajan

Saksalainen Dräger on maailman johtava lääketiede- ja turvallisuustekniikan yritys, joka on tunnettu erityisesti huippulaatuisista alkoholimittaustuotteistaan. Tekniikkaan luottavat myös ammattilaiset – Dräger on toimittanut mittauslaitteita poliisille ja muille viranomaisille jo yli 65 ajan.

Pitkä kokemus ja vankka asiantuntemus alalta heijastuvat tänä päivänä kaikkiin Dräger-tuotteisiin, ja laitteet ovat sekä helppokäyttöisiä että toimintavarmuudeltaan maailman kärkiluokkaa.

Tutustu myös uuteen Dräger-sivustoon!

Jaa tämä artikkeli: