Delphi Technologies on monipuolinen tavarantoimittaja

Delphi Technologies on vaativia OE-ratkaisuja valmistava, monipuolinen autoalan toimittaja, jonka tuotteita ajoneuvovalmistajat käyttävät aina yksittäisistä komponenteista kehittyneisiin ohjelmistoratkaisuihin. Vahvasti tulevaisuuteen panostava valmistaja kehittää jatkuvasti teknologiaa myös sähköistyviin voimalinjoihin.

Delphi Technologies tarjoaa laajasti OE-laatuisia varaosia myös jälkimarkkinoille. Kahan valikoima sisältää bensiini- ja dieselkäyttöisten ajoneuvojen polttoainejärjestelmien osia, päästöjenhallinnan osia, sekä moottorinohjauksen ja ajoneuvoelektroniikan varaosia. Lisäksi Delphi-tuotevalikoimassamme on kätevä sähköauton matkalaturi, joka mahdollistaa auton turvallisen lataamisen kaikista schuko-pistorasioista.

Kahalla varastoitavia Delphi-tuoteryhmiä

 • Dieselsuuttimet ja -pumput sekä näiden korjausosat
 • Delphi Technologiesin GDI-korkeapainebensiinisuihkutuksen varaosia.
  Delphin valikoima kattaa muun muassa GDI-korkeapainebensiinisuihkutuksen varaosat.

  Common Rail- ja perinteisemmät dieselosat

 • Polttoainepumput ja -säiliöyksiköt
 • EGR-venttiilit
 • Moottorinohjauksen antureita:
  • Nokka- ja kampiakselin anturit
  • Erilaiset lämpö- ja paineanturit
 • GDI-korkeapainebensiinisuihkutuksen varaosat
 • Sähköauton matkalaturi

Kahan tuotevalikoima on kasvanut pitkäjänteisen yhteistyön seurauksena, ja vuonna 2023 aiomme panostaa valikoimaan entisestään varastoimalla yhä enemmän Delphi Technologies -osia. Myös tehdastilausten pikatoimitukset tulevat saataville – seuraa uutisointiamme aiheesta!

Ajoneuvoon sopivat Delphi-varaosat löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Delphi Technologies jälkimarkkinoilla

Delphi Technologiesin jälkimarkkinasektori toimii jo yli 150 maassa ympäri maailman. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Warwickissa, Englannissa, ja se työllistää noin 850 henkilöä. Delphi Technologies on vuodesta 2020 ollut yksi BorgWarner Inc:in tuotemerkeistä.

Delphin visiona on olla jälkimarkkinoiden paras kumppani – tarkoituksena on tuoda kaikki OE-osaaminen myös itsenäisten jälkimarkkinoiden varaosiin.

Lue lisää Delphi Technologiesin jälkimarkkinatarjonnasta ja teknologioista heidän englanninkielisiltä kotisivuiltaan.

Jaa tämä artikkeli: