Charge Amps -latauskaapeleilla virtaa sähköautollesi

Sähköautojen ja ladattavien hybridien yleistyessä myös laadukkaiden lataustarvikkeiden kysyntä on kasvanut. Tarvitsitpa tavalliseen pistorasiaan sopivaa sähköauton latauskaapelia kotikäyttöön tai julkisiin latausasemiin soveltuvaa kaapelia, Charge Amps-valikoimasta löytyy sopiva tuote tarpeisiisi. Latauskaapeleita löytyy sekä Type 1- että Type 2 -pistokkeilla.

RAY -latauskaapelilla lataat autoasi kätevästi tavallisesta sukopistorasiasta.
Charge Amps RAY – Kotiin ja työpaikalle

Charge Amps RAY on turvallinen ja käyttäjäystävällinen latauskaapeli, joka helpottaa sähköautoilijan arkea. RAY sopii loistavasti kotikäyttöön tai esimerkiksi työpaikalle, jossa lataus tapahtuu tavallisesta 230 V sukopistorasiasta. Latauskaapeliin integroitu lämpötila-anturi takaa, ettei pistoke kuumene liikaa ja tarvittaessa rajoittaa lataustehoa automaattisesti.

RAY-latauskaapeli on suunniteltu Ruotsissa pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin ja IP66-luokiteltuna laite kestää rankankin vesisateen. RAY soveltuu loistavasti Suomen talveen; kaapeli pysyy joustavana myös kovemmilla pakkasilla ja sen kädensija on varustettu valolla, mikä helpottaa kytkemistä pimeimpinä aikoina. Saatavilla Type 1- ja Type 2 -pistokkeella.

Kaapelin pituus: 7,5 m
Lataus: 3,7 kW / max. 16 A
Jännite: 230 V

Charge Amps BEAM – Kaapeli julkiseen lataukseen

Charge Ampsin toinen latauskaapelimalli, BEAM, sopii loistavasti käytettäväksi esimerkiksi julkisissa, Type 2 -pistorasialla varustetuissa latausasemissa, joissa ei ole kiinteää latauskaapelia. Myös BEAM on suunniteltu kestämään pohjoisen kylmiä kelejä ja kaapeli on IP-luokitukseltaan 67. Saatavilla sekä Type 1- että Type 2 -pistokkeella.

Kaapelin pituus: 5 m
Lataus: 3,7 kW / max. 20 A
Jännite: 250 V

 

Sähköauton lataustuotteet Autoluettelossa.

Jaa tämä artikkeli: