Sonax CC Evo ykköseksi keraamisten pinnoitteiden testissä

Keraaminen pinnoite on ollut hittituote autonhoidossa jo useamman vuoden ajan. Brittiläinen Auto Express UK testasi 23 keraamista pinnoitustuotetta ja julkaisi tulokset alkusyksystä. Voittajaksi selviytyi SONAX PROFILINE CC Evo, joka sai testissä täydet viisi tähteä.

Autonhoidon villitykset usein tulevat ja menevät nopealla syklillä, mutta keraamiset pinnoitteet ovat tulleet jäädäkseen. Keraamiset kestopinnoitteet antavat maalipinnalle parhaimmillaan erittäin pitkäkestoisen suojan sekä upean kiillon, mutta tuotteiden välillä on myös suuria eroavaisuuksia. Auto Expressin testissä tuotteet levitettiin puhtaalle konepellille valmistajan ohjeiden mukaisesti ja niiden vedenhylkimisominaisuutta testattiin säännöllisesti yli kuuden kuukauden ajan.

SONAX PROFILINE CC Evo -pinnoite saa vesipisarat helmeilemään kauniisti maalipinnalla.

SONAX PROFILINE CC Evo – Upea, pitkäkestoinen suoja

Auto Expressin testin ykköspallille kipusi SONAX PROFILINE Ceramic Coating Evo – yksinkertaisesti siitä syystä, että sen vedenhylkimisominaisuus kesti selvästi parhaiten. Vielä kuuden kuukauden testijakson jälkeenkin vesipisarat jäivät helmeilemään kauniisti maalipinnalle.

Monet kilpailevat pinnoitustuotteet olivat huomattavasti nopeampia levittää, mutta lopputulos ratkaisi. Vaivannäkö käsittelyvaiheessa palkittiin maalipinnan upealla ulkonäöllä ja erinomaisella pinnoitteen kestävyydellä.

Arvosana: 5 tähteä

Täydellinen setti keraamiseen pinnoitukseen

Pakkaus sisältää kolme käsittelytuotetta sekä kolme levityssientä.

SONAX PROFILINE CC Evo on piikarbidipohjainen keraaminen kestopinnoite, joka antaa maalipinnalle erittäin pitkäkestoisen suojan sekä syvän ”wet look” -kiillon. Pinnoitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kiillon lisäksi uskomaton vedenhylkimisominaisuus sekä paranneltu suoja kemikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Riippuen maalipinnasta, ylläpidosta ja olosuhteista, pinnoite voi kestää jopa kolme vuotta.

PROFILINE CC Evo tarjoaa täydellisen paketin ammattimaiseen keraamiseen pinnoitukseen. Paketti sisältää kaksi suojaavaa tuotetta: Basecoat Evo -pinnoitteen ja Glosscoat Evo -kiiltopinnoitteen. Mukana tulee lisäksi Prepare-esikäsittelytuote sekä kolme levityssientä.

 

Tutustu myös muihin SONAX-ammattipinnoitteisiin.

Jaa tämä artikkeli: