CarShades suojaa paahteelta ja porotukselta

Moni kärsii kesähelteillä matkapahoinvoinnista ja päänsärystä, kun aurinko porottaa kirkkaasti ja lämmittää auton sisätiloja. Helppo ja edullinen tapa suojata matkustajia auringon paahteelta on hankkia CarShades-häikäisysuojat auton taka- ja sivuikkunoihin.

Häikäisysuojista puhuttaessa monelle tulee mielikuva imukupeilla kiinnitettävistä, värikkäistä suojista, joissa seikkailee prinsessoja tai Ryhmä Hau -hahmoja. Näitä lapsiperheiden suosimia suojia ei tosiaan voi luonnehtia tyylikkäiksi, saati huomaamattomiksi. Kahan valikoimista löytyy onneksi vaihtoehto: CarShades-häikäisysuojat. Nämä automallikohtaiset suojat tummentavat auton ikkunat huomaamattomasti ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen.

Kahan valikoimasta löytyy sopiva suojasarja lähes kaikkiin yleisimpiin automalleihin. Tehdastilaustuotteiden toimitusaika on kahdesta kolmeen viikkoon.

Häikäisysuojat eivät estä ikkunoiden avaamista, vaan toimivat kätevänä hyönteisverkkona.
CarShades-häikäisysuojat istuvat millimetrin tarkasti

Käsin viimeistellyt CarShadesin häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti. Täydellisen istuvuuden ansiosta CarShades suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä, ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut tabletti tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

Häikäisysuojat toimivat lisäksi kätevänä hyönteisverkkona, mikäli kesällä halutaan ajella ikkunat auki. Suojat pysyvät tukevasti paikoillaan ja estävät ötököiden pääsemisen auton sisätiloihin.

Edullisempi vaihtoehto tummennusteippauksille

Verrattuna suosittuihin tummennusteippauksiin CarShadesin häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä.

CarShades-valikoimaan kuuluu yhteensä satoja mallikohtaisia häikäisysuojasarjoja noin 40 automerkille. CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

Kesäkampanja!

Osta CarShades-häikäisysuojasarja, niin saat kaupan päälle kesäisen kopittelupelin! Peli sisältää kaksi mailaa ja yhden imukuppipallon.

Kampanja on voimassa 31.8.2021 asti, tai niin pitkään kuin tavaraa riittää.

> Tuotteet Autoluettelossa

Lue myös: Brink-vetokoukku on lisävarusteiden ykkönen

Jaa tämä artikkeli: