Calix WaveLine 1700 -sisätilanlämmitin testivoittoon

Calixin WaveLine 1700 on nyt saatavilla! Ruotsalainen Vi Bilägäre -autolehti pisti lokakuun lopussa ilmestyneessä numerossaan sisätilanlämmittimet kattavaan tuotetestiin. Korkeimmalle palkintopallille kipusi tällä kertaa monipuolinen ja tehokas Calix WaveLine 1700!

Calix WaveLine ylsi testivoittoon Vi Bilägare -lehden laajassa lämmitintestissä.

Vi Bilägaren -raati piti erityisesti Calix WaveLinen monipuolisista asennusvaihtoehdoista ja alhaisesta melutasosta. Kolmen eri asennusvaihtoehdon ansiosta lämmittimelle on helppo löytää optimaalinen paikka. Vaikka lämmitin sijoitetaan jalkatilaan, sitä saa helposti käänneltyä parhaan puhalluskulman löytämiseksi. Raati piti WaveLinen tuulettimen moottoria hiljaisena ja arvosti sitä, ettei siinä ole turhaa elektroniikkaa. Puhallusnopeus ei ollut testin suurin, mutta kuitenkin riittävä useimmille autoille. Plussaa Calix WaveLine 1700 sai myös kahdesta tehotilasta – käyttäjä saa siis valita, käyttääkö lämmitintä 1700W vai 1100W teholla. Eduksi katsottiin luonnollisesti myös se, että lämmitin on valmistettu Ruotsissa.

Calix WaveLine 1700 -sisätilanlämmittimen parhaat ominaisuudet:

  • Alhainen melutaso, maksimissaan 50 desibeliä
  • Useita asennusvaihtoehtoja: kiinteä seinäkiinnike, Quick Clip -teline tai tukijalka
  • Kaksi tehotilaa: 1100W ja 1700W

 

Lue lisää Calix WaveLine -sisätilanlämmittimistä.


Sisätilanlämmitin lisää liikenneturvallisuutta

Sisätilanlämmitin mielletään usein pelkästään mukavuustekijäksi, jonka ansiosta autoilijan ei tarvitse istuutua kylmään autoon tai käyttää aikaa ikkunoiden skrapaamiseen. Sisätilanlämmittimellä on kuitenkin myös merkittävä vaikutus liikenneturvallisuuteen, sillä se puhaltaa ylimääräisen kosteuden pois ikkunoiden sisäpuolelta ja parantaa siten kuljettajan havainnointikykyä.

Kirkkaat ikkunat mahdollistavat paremman näkyvyyden, mutta sisätilojen esilämmittämisellä on toinenkin turvallisuutta edistävä vaikutus. Lämpimässä autossa ei tarvitse käyttää paksua talvitakkia, mikä tehostaa turvavyön toimintaa mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Tutustu myös Calix ComfortKit -autolämpöpaketteihin.

 

Katso Calix-jälleenmyyjät täältä.

Jaa tämä artikkeli: