Calix ComfortKit -lämpöpaketilla arjen luksusta autoiluun

Suomen kylmän ja pimeän talvikauden aikana auton esilämmitetyt sisätilat ovat sellaista arjen luksusta, josta ei kannata tinkiä. Calix ComfortKit -autolämpöpaketti lämmittää mukavasti ratin ja penkit sekä poistaa näkyvyyttä häiritsevän jään ja kosteuden ikkunoista. Lopputuloksena parempi liikenneturvallisuus, eikä autossa tarvitse palella!

Esilämmittämisen edut talvella ovat liikenneturvallisuuden kannalta kiistattomat, sillä sumeat tai jäiset ikkunat vaikeuttavat kuljettajan havainnointia, ja aiheuttavat siksi herkästi vaaratilanteita liikenteessä. Lämmitetyssä autossa voi myös pitää ohuempaa takkia, mikä tehostaa turvavyön toimintaa. Auton sisätilojen lämmittämisestä on tietenkin etua myös käytännössä, sillä ikkunoiden skrapaaminen on aikaa vievää ja rasittavaa – sen tietävät kaikki.

Calix ComfortKit on kokonaisvaltainen ratkaisu sisätilojen lämmittämiseen, ja kaikki tarvittava löytyy kätevästi samasta paketista!

Calix-sisätilanlämmitin on helppo asentaa paikoilleen Quick Clip -kiinnitystelineen avulla.

Calix ComfortKit – Monta etua asennukseen

Calix ComfortKit -lämpöpaketti sisältää kaiken tarvittavan auton sisätilojen lämmittämiseen, jos käytössä on sähkötolppa. Paketti sisältää WaveLine-sisätilanlämmittimen (1200, 1700 tai 2000 W), kaikki tarvittavat asennusosat, verkkoliitäntäjohdon sekä patentoidun Quick Clip -kiinnitystelineen. 1700 ja 2000 W lämmittimissä on kaksi toimintatilaa, joten niitä voi käyttää myös pienemmällä teholla.

Kätevässä Quick Clip -asennuksessa kiinnitysteline työnnetään auton keskikonsolin reunan alle, joten auton sisustaan ei tarvitse tehdä minkäänlaisia reikiä. Quick Clip on siis erittäin siisti, helppo ja nopea tapa asentaa lämmitin paikoilleen.

Calix ComfortKitin edut asentajalle

  • ComfortKit sisältää kaiken tarvittavan auton sisätilojen lämmittämiseen.

    Kaikki tarvittavat osat löytyvät samasta laatikosta, mikä nopeuttaa asennusta.

  • Helppo kokonaisratkaisu, joka sisältää kaikki kaapelit aina sähkötolpalta matkustamoon asti.
  • Kaapelipituudet sopivat useimpiin automalleihin.
  • Sisätilanlämmittimessä miniliitin, jolla se kytketään johtosarjaan. Pistorasiaa ei siis tarvitse asentaa jalkatilaan.
  • Patentoitu Quick Clip -kiinnitysteline mahdollistaa siistin ja nopean sisätilanlämmittimen asennuksen ilman ruuvikiinnitystä.
  • ComfortKit sisältää h-haaran, joten sitä voi jälkikäteen täydentää mallikohtaisella moottorinlämmittimellä ja/tai akkulaturilla.

Huom! Paketti ei sisällä moottorinlämmitintä.

> ComfortKit-paketit Autoluettelossa

 


Tehokas ja hiljainen Calix WaveLine -sisätilanlämmitin

Ruotsalaisen Calixin WaveLine -sisätilanlämmittimet ovat paitsi tehokkaita niin myös hämmästyttävän hiljaisia. WaveLine-lämmittimien äänenvoimakkuus on maksimissaan 50 desibeliä, mikä tekee niistä huomattavasti edeltäjiään ja monia muita lämmittimiä hiljaisempia.

Niin kuin muutkin Calix-tuotteet, myös WaveLine-tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia sekä tyylikkäästi muotoiltuja. Malliston lämmittimet ovat myös itsestään säätyviä, joten ne säätelevät puhallustehoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan. Myös lämmittimen puhalluskulmaa on helppo säätää. Kun sisätilanlämmitin on asetettu puhaltamaan oikeisiin paikkoihin, ikkunat sulavat ja sisätilat lämpenevät nopeammin. Calix WaveLine -sisätilanlämmittimillä on 5 vuoden takuu.

> Calix-sisätilanlämmittimet Autoluettelossa

Jaa tämä artikkeli: