Calix ja Webasto mukana Ruka Nordic 2022 -tapahtumassa

Jo 21. kerran järjestettävässä FIS Ruka Nordic -tapahtumassa huippu-urheilijat kohtaavat toisensa Rukan upeissa maisemissa Kuusamossa 25.-27.11.2022. Myös Kahan brändit Calix ja Webasto ovat jälleen näyttävästi mukana tässä talviurheilun suurjuhlassa!

Rukan maailmancup on maailman suurin talvilajien maailmancuptapahtuma, jossa polkaistaan käyntiin niin maastohiihdon, mäkihypyn kuin yhdistetynkin maailmancupit. Luvassa on siis erittäin kovatasoisia, jännittäviä kilpailuja kolmena kisapäivänä aamusta iltaan. Kaiken kaikkiaan Rukalla nähdään kahdeksan maailmancupin osakilpailua, lähes 30 osallistujamaata ja 400 urheilijaa.

Tule mukaan nauttimaan maailman parhaasta talviurheilusta!

Webasto näkyi kisaladuilla myös viime vuonna. Kuva: Ruka Nordic

Ruka Nordic tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille

Varsinaisten maailmancupin osakilpailujen lisäksi Ruka tarjoaa tänä vuonna myös runsaasti erilaista oheisohjelmaa. Stadionalueen porttien läheisyydessä sijaitsevalla, tunnelmallisella Kisatorilla järjestetään monipuolista ohjelmaa ja markkinat, joilla myydään perinteisiä kuusamolaisia herkkuja ja muita paikallisia tuotteita. Alueella pääset tapaamaan myös Joulupukkia, Joulumuoria sekä kisamaskotteja. Kisatori tapahtumineen on maksuton, joten voit tulla nauttimaan kisafiiliksestä milloin vain!

Myös stadionalueen ravintoloissa on meininki korkealla, sillä luvassa on talvilajien seuraamisen lisäksi myös Iskelmäviikkojen railakasta ohjelmaa sekä jalkapallon MM-kisojen kisastudioita.

Rukan maailmancup-kisat näkyvät YLE:n kanavilla, YLE Areenassa sekä Viaplay-palvelussa.

Tutustu Ruka Nordicin ohjelmaan: rukanordic.com

Jaa tämä artikkeli: