Budweg-jarrusatulat korroosiota vastaan

Tanskalainen Budweg on toiminut jarrusatuloiden tehdaskunnostuksen erikoisosaajana jo yli 40 vuotta. Budweg-jarrusatulat ovat ainutlaatuisella pintakäsittelyllä varustettuja, uudenveroisia osia, jotka ovat paitsi OE-standardien mukaisia, niin myös edullisempia ja ekologisempia. Siis loistava vaihtoehto jälkimarkkinoille!

Korroosio ei väsy koskaan, ja metallin syöpymistä ei voi estää. Jarrusatuloiden kohdalla tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pienestäkin määrästä ruostetta voi lyhyessä ajassa kehittyä merkittävä vian aiheuttaja ja potentiaalinen turvallisuusriski. Tästä voimmekin päätellä, että jarrusatulan elinikä riippuu pitkälti sen korroosionkestävyydestä.

Kestävä pintakäsittely avainasemassa

Parantaakseen jarrusatuloiden korroosionkestävyyttä, Budweg-osat käsitellään ainutlaatuisella pintakäsittelyllä. Vuosien tuotekehittelyn tuloksena syntynyt käsittely on monimutkainen yhdistelmä sinkkiä ja kromia, ja se suojaa jarrusatulaa tehokkaasti korroosiolta.

Budweg-jarrusatulat ovat pärjänneet loistavasti alan standardiksi muodostuneessa suolasuihketestissä. Laadukas pintakäsittely suojaa osia niin valkoiselta kuin punaiseltakin ruosteelta. Budwegin oma standardi on, ettei valkoista ruostetta saa syntyä 72 tuntiin testin suorittamisesta. Valkoinen ruoste antaa ennen pitkää tilaa punaiselle ruosteelle, joka lopulta heikentää jarrusatulan toimintakykyä.

Budweg-jarrusatulan runko vs. kilpailijan jarrusatulan runko 72 tuntia suolasuihketestin jälkeen.
Myös silikonirasva vähentää korroosiota

Erinomaisen pintakäsittelyn lisäksi, Budweg on etsinyt muitakin keinoja parantaa osiensa korroosionkestävyyttä. Yritys aloitti osiensa voitelun silikonirasvalla kuusi vuotta sitten, mikä on vähentänyt merkittävästi ruosteen muodostumista.

Osien pintakäsittelyllä ja silikonirasvalla voitelulla on luonnollisesti ollut positiivinen vaikutus myös reklamaatioiden määrään. Budweg-jarrusatuloiden reklamaatioaste on ainoastaan 0,3 %, mikä on todiste siitä, että Budweg-jarrusatula on luotettava ja turvallinen vaihtoehto. Budweg – Better be safe.

Ajoneuvokohtaisesti sopivat Budweg-jarrusatulat löytyvät Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla. Koko valikoimaa voit selata hakusanalla “Budweg”.

Lue lisää Budwegista.

Jaa tämä artikkeli: