Tanskalaiset Budweg-jarrusatulat Kahan valikoimaan

Vahvistaaksemme Kahan tarjontaa jarrusatuloissa, olemme nyt ottaneet valikoimiimme tanskalaisen Budwegin tuotteita. Varasto-ohjelmaamme on otettu 1400 Budweg-nimikettä, joista 820 on täysin uusia ja 580 sellaisia, joita on ohjelmassa myös FTE-tuotemerkillä.

Tanskalainen Budweg on yksi maailman tunnetuimmista jarrusatulatoimittajista.

Uudet tuotteet on numeroitu Kahalla seuraavasti: 58-Bugwegin tehdasnumero (esim. 58-34626). Kuhunkin ajoneuvoon sopivat jarrusatulat ovat löydettävissä Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla. Uudet jarrusatulat kuuluvat tuoteryhmään 10940.

Kahan valikoimassa entuudestaan olleiden FTE-jarrusatuloiden (entinen NK) valikoima pysyy ennallaan. Sekä FTE- että Budweg-jarrusatulat toimitetaan mahdollisine liukutappeineen.

Bugweg – Jarrusatuloita 40 vuoden kokemuksella

Tanskalainen Budweg on yksi maailman johtavista jarrusatuloiden toimittajista yksityisillä jälkimarkkinoilla. Budwegillä on yli 40 vuoden kokemus jarrusatuloiden tehdaskunnostuksesta, minkä lisäksi yritys panostaa valtavasti tuotekehitykseen. Tuotteiden laadusta ja turvallisuudesta ei siis todellakaan haluta tinkiä.

Tehdaskunnostetut Budweg-jarrusatulat ovat todella houkutteleva vaihtoehto alkuperäisosille, sillä ne ovat paitsi laadultaan OE-standardien mukaisia, niin myös edullisempia. Lisäksi kunnostuksessa käytetään hyväksi kierrätettyjä materiaaleja, mikä tekee niistä ekologisemman vaihtoehdon. Tehdaskunnostettu jarrusatula vaatii vain noin 20 % siitä energiamäärästä, joka kuluisi täysin uuden osan valmistamiseen.

Kaikki Budwegin tuotteet kehitetään, tuotetaan ja kunnostetaan yhdessä Euroopan nykyaikaisimmista tehtaista Etelä-Tanskassa. Yritys on perustettu 1930-luvulla ja on edelleen tanskalaisomistuksessa.

 

Jaa tämä artikkeli: