Suositut Armor All -liinat puhdistavat käden käänteessä

Etsitkö näppärää tuotetta auton sisäpintojen puhdistukseen? Lähes ikonisilla Armor All -liinoilla käsittelet niin lasi- ja peilipinnat kuin muoviosat ja tekstiilitkin käden käänteessä. Helppokäyttöisistä puhdistusliinoista on Kahalla saatavilla neljää eri versiota, joista kaikki ovat 100 % muovittomia ja biohajoavia. Liinat myydään 20 kpl pakkauksissa, joita on helppo säilyttää esimerkiksi auton hansikaslokerossa. Näitä kannattaa testata!

Armor All -liinapakkaukset: kumi- ja muoviliina, lasiliina, yleisliina ja desinfiointiliina.

Kahan Armor All -valikoima

Kirkasteliina kumi- ja muovipinnoille

Auto altistuu päivittäin UV-säteilylle ja lialle, myös sisäpuolelta. Helppokäyttöisen kumi- ja muoviosien kirkasteliinan avulla suojaat auton muovipintoja ja palautat niiden alkuperäisen ulkonäön. Tyylikäs, matta lopputulos. Ei jätä pintoja rasvaisen tuntuisiksi. Jättää miellyttävän sitrustuoksun.

Puhdistusliina lasipinnoille

Armor All -lasiliinat on suunniteltu erityisesti auton ikkunoiden puhdistusta varten, joten ne tepsivät niin hyönteistahroihin kuin muuhunkin hankalaan likaan. Kestävät liinat ovat juuri sopivan kosteita ikkunan puhdistukseen – sitkeätkin tahrat lähtevät, mutta lasi jää kirkkaaksi ja raidattomaksi. Armor Allin lasiliinat eivät sisällä ammoniakkia, joten ne ovat turvallisia myös tummennetuille ikkunoille. Soveltuu sekä ulko- että sisäpinnoille.

Yleispuhdistusliina

Tehokas ja hellävarainen yleispuhdistusliina autoon, veneeseen, matkailuautoon ja kotiin. Näppärä liina sopii hankalammankin lian, kuten ruokatahrojen, puhdistukseen esimerkiksi auton verhoiluista ja muoviosista. Nukkaamaton, raikkaan tuoksuinen liina ei jätä käsiteltyjä pintoja rasvaisen tuntuisiksi. Puhdistuksen jälkeen voit kiillottaa ja suojata muovipinnat Kumi- & muoviliinoilla.

Desinfiointiliina

Desinfiointiliinan avulla puhdistat vaivattomasti ajoneuvon kosketuspinnat, kuten ovenkahvat, ratin ja vaihdekepin. Tappaa 99,9 % bakteereista ja viruksista. Jättää miellyttävän sitrustuoksun.

 

Armor All -liinat löytyvät Autoluettelosta:
> Tarvikkeet > Armor All- ja muut Liinat

Jaa tämä artikkeli: