Alihankinta 2023 järjestetään jälleen Tampereella

Hei kaikki teollisuuden parissa työskentelevät! Olettehan jo merkinneet Alihankinta 2023 -messut kalenteriin? Suomen johtava teollisuuden tapahtuma järjestetään jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tiistaista torstaihin, 26.–28.9.2023.

Alihankinta on Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma, joka on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988 – tapahtuma viettää siis jp 35-vuotissynttäreitään. Kolmepäiväiset messut kokoavat yhteen teollisuuden uusimmat innovaatiot, ajankohtaisuudet, yritykset ja päättäjät. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Luvassa on jälleen erittäin monipuolinen tapahtuma, sillä kaikki näytteilleasettajien paikat ovat loppuunmyytyjä!

Kuhinaa Alihankinta 2022 -messujen C-hallissa.

Vuoden 2023 tapahtuman teemana Globally Local

Kuten aiempinakin vuosina, myös Alihankinta 2023 -messuilla on ajankohtainen teema. Tänä vuonna se on ”Globally Local”. Teeman ytimessä on ajatus paikallisen osaamisen ja tuotannon tärkeydestä globaalissa kaupankäynnissä ja kansainvälisessä yhteistyössä.

Tuotannon palautuminen Suomeen on ollut nouseva trendi muun muassa laadun, saatavuuden, toimitusvarmuuden, työvoiman ja vastuullisuuden näkökulmista. Samaan aikaan maailmanlaajuiset yhteydet ja toimivat logistiikkaketjut tarjoavat yhä parempia mahdollisuuksia kansainväliseen liiketoimintaan. Myös lisääntyvä robotiikka ja tekoälyn hyödyntäminen mullistavat toimintaa. Globally Local -teemaan keskitytään erityisesti B-halliin kootussa GLO Villagessa.

Rekisteröidy Alihankinta 2023 -kävijäksi ennakkoon

Rekisteröitymällä messukävijäksi ennakkoon säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta. Sisäänpääsy on rekisteröityneelle kävijälle maksuton.

Aukioloajat

Tiistai: klo 9–17
Keskiviikko: klo 9–17
Torstai: klo 9–16

> Pääset rekisteröitymään tästä!


Tervetuloa Kahan osastolle C 601!

Myös kahalaiset ovat jälleen mukana Alihankinta-hulinassa ja asiantuntijamme löytyvät messujen C-hallista, tutulta paikalta C 601.

Osastollamme esitellään muun muassa ajoneuvoelektroniikkaa, alkolukkoja ja -testereitä, antureita, kaasujousia, kamerajärjestelmiä, kiinnitystelineitä, mittareita, lukitusvarusteita, palonsammutusjärjestelmiä ja puhaltimia. Valikoimastamme löydät juuri sopivat ajoneuvon lisävarusteet yrityksesi tarpeisiin.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme!

 

Tutustu messutarjontaan jo ennakkoon: Alihankinta.fi

Jaa tämä artikkeli: