Alihankinta 2022 on Suomen suurin teollisuuskylä

Kaha on jälleen mukana Suomen johtavassa teollisuuden tapahtumassa: Alihankinta 2022-messuilla! Messut valtaavat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tiistaista torstaihin, 27.-29.9.2022. Kahan porukan löydät osastolta C 601. Tervetuloa!

Alihankinta on merkittävin sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma, joka on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988. Kolmepäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden uusimmat innovaatiot, ajankohtaisuudet, yritykset ja päättäjät. Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Monipuolisessa tapahtumassa nähdään noin 1000 näytteilleasettajaa.

Alihankinta-messut vuonna 2021.

Vuoden 2022 teemana Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät

Tämän vuoden messuteema, ”Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät”, tarjoaa ajankohtaisia näkemyksiä, keskusteluja ja ratkaisuja nykypäivän teollisuuden polttaviin kysymyksiin. Teemassa on huomioitu myös muuttunut maailmantilanne ja siihen liittyvät haasteet.

Tapahtuman teema jakautuu kolmeen eri aihepiiriin:

  1. Osaavat tekijät ja ammattitaidolla erottuminen
  2. Alan houkuttelevuus ja mielikuvien päivittäminen
  3. Teollisuuden tulevaisuus ja kyberturvallisuus – Kriisien vaikutukset ja niihin varautuminen

Muista rekisteröityä Alihankinta 2022 -kävijäksi ennakkoon

Rekisteröitymällä messukävijäksi ennakkoon säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostivahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta. Sisäänpääsy on rekisteröityneelle kävijälle maksuton.

Aukioloajat

Tiistai: klo 9–17
Keskiviikko: klo 9–17
Torstai: klo 9–16

> Pääset rekisteröitymään tästä!

Tervetuloa Kahan osastolle C 601!

Kahan asiantuntijat löytyvät Alihankinta-messujen C-hallista, paikalta C 601. Osastollamme esitellään muun muassa ajoneuvoelektroniikkaa, palonsammutusjärjestelmiä, kiinnitystelineitä sekä alkolukkoja ja -testereitä. Valikoimastamme löydät juuri sopivat ajoneuvon lisävarusteet yrityksesi tarpeisiin.

Tutustu messutarjontaan: Alihankinta.fi

Jaa tämä artikkeli: