Alihankinta 2018 -messut alkavat huomenna Tampereella

Kaha osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan; Alihankinta 2018 -messuille! Tapahtuma starttaa jo huomenna tiistaina Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja messuvilinää riittää aina torstaihin, 27.9. asti. Tervetuloa tutustumaan Suomen suurimpaan teollisuuskylään!

Kuva: Merja Ojala

Alihankinta 2018 kokoaa yhteen koko Suomen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät ja tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 20 000 ammattilaista. Messuilla on mukana yli 1000 näytteilleasettajaa yli 20 eri maasta, joten luvassa on paljon nähtävää ja innovatiivisia tuotteita ja palveluja.

Alihankinta 2018

Kansainvälisesti arvostettu teollisuuden alihankinnan ammattilaistapahtuma Alihankinta-messut viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan ja tapahtuman pääteemana on tuottavuus. Tarjolla on paljon teemaan liittyvää ohjelmaa kuten paneelikeskusteluja ja mielenkiintoisia seminaareja.

Lisäksi messujen yhteydessä järjestetään AlihankintaHEAT-tapahtuma, joka laajenee tänä vuonna kolmipäiväiseksi. AlihankintaHEAT on verkostoitumistapahtuma, joka tuo yhteen teollisuus- ja startup-yritykset. Tapahtuman tarkoituksena on luoda uusia yhteistyökumppanuuksia sekä tuoda uutta ajattelua teollisuuteen; rohkeita visioita, innovaatioita ja ketterämpiä toimintamalleja.

Alihankinta 2018 on Pohjoismaiden suurin teollisuustapahtuma ja se on järjestetty Tampereella jo vuodesta 1988. Kahalla on ensimmäistä kertaa osasto tapahtumassa ja meidät löytää paikalta C 923. Esittelemme osastollamme muun muassa ajoneuvoelektroniikkaa, lämmityslaitteita, kiinnitysjärjestelmiä sekä alkolukkoja ja -testereitä.

Aukioloajat

Ti – Ke: klo 9 – 17

To: klo 9 – 16

 

Rekisteröidy messukävijäksi ennakkoon, niin pääset messuille veloituksetta, ilman jonotusta.

Tutustu Alihankinta 2018 -messuihin.

 

Jaa tämä artikkeli: