Huippuammattilaisten suosimat Red Line tuotteet

Red Line on monille tuttu öljymerkki esimerkiksi moottoriurheilusta ja tuotteita pidetään yleisesti hyvin korkealaatuisina. Mutta mikä tekee tuotteista niin hyviä?

Kaikki Red Line öljyt ovat täyssynteettisiä, polyolesteri-pohjaisia (POE) tuotteita. Polyolesteri on raaka-aineista kaikkein lämpöstabiilein ja sen kitkaominaisuudet ovat ylitse muiden, joten se toimii perustana kaikkien brändien Formula-1 -öljyissä. Polyolesteri-pohjaiset öljyt sopivat myös hyvin yhteen tiivistemateriaalien kanssa, joten ne aiheuttavat vähemmän vuotoja kuin muut synteettiset öljyt. Red Line öljyt ovat myös sekoituskelpoisia keskenään ja niitä voidaan sekoittaa myös muiden synteettisten ja mineraaliöljyjen kanssa. Polyolesteri-pohjaiset öljyt ovat myös pitkälti biohajoavia.

Toisin kuin monia muita Formula-1 -laatuisia öljyjä, Red Line tuotteita myydään myös kuluttajille. Huippuammattilaisten suosimat tuotteet ovat siis kaikkien saatavilla, joten myös harrastajat pääsevät kokemaan öljyjen hyödyt, joita ovat esimerkiksi pidemmät vaihtovälit, pienempi polttoaineen kulutus ja matalampi öljyn lämpötila.

Red Line lisäaineet parantavat autosi suorituskykyä

Yrityksen valmistamat lisäaineet edustavat samaa huippulaatua kuin öljyt. Kun käytät Red Line tuotteita, sinun ei tarvitse purkaa moottoria huomataksesi eroa; tuotteiden hyödyt ovat havaittavissa selkeästi esimerkiksi pienempänä polttoaineen kulutuksena, mekaanisten äänien vähentymisenä, vaihteiston moitteettomana toimintana sekä parempina päästöarvoina.

Kahan suosituimpia Red Line lisäaineita:

SI-1, 443 ml

SI-1 puhdistaa tehokkaasti kertakäsittelyllä esimerkiksi palotilat, kaasuttimet, imuventtiilit ja injektorit. Tuote myös voitelee ja suojaa moottorin komponentteja, jotta moottori voi toimia ongelmattomasti. Puhtaat ja hyvin toimivat moottorit kuluttavat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän haitallisia päästöjä. SI-1 toimii myös bensiinin stabilointiaineena.

 

 

 

 


Diesel 85 Plus, 355 ml

Nykypäivän ”kuivan” dieselpolttoaineen sekaan lisättävä voiteleva ja puhdistava lisäaine. Diesel 85 Plus vähentää merkittävästi pumpun ja suuttimien kulumista sekä puhdistaa tehokkaasti suuttimet ja palotilat. Aineen käyttö vähentää myös nakutusta, savuttamista ja vuotoja sekä poistaa säiliöön kertynyttä vettä. Lisäainetta voidaan käyttää joko tehopuhdistuksena ja sekoittaa jatkuvasti polttoaineeseen, jolloin yksi pullollinen riittää noin 400 litraan dieseliä.

 

 

 

 


Water Wetter, 355 ml

Water Wetter on lisäaine, joka parantaa jäähdytysnesteen lämmönsiirtokykyä madaltaen sen lämpötilaa jopa 18 °C. Aine suojaa tehokkaasti ruosteelta ja korroosiolta sekä voitelee vesipumpun tiivisteet. Yksi Water Wetter -pullollinen lisätään 11-18 litraan jäähdytysnestettä. Aine on yhteensopiva silikaattivapaiden pakkasnesteiden kanssa.

 

 

 


Red Line Synthetic Oil Corporation

Red Line Synthetic Oil Corporation on yhdysvaltalainen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1979 kehittelemällä parhaita mahdollisia voiteluaineita moottoriurheilun tarpeisiin. Kaliforniassa sijaitsevalla yrityksellä on nykyään yli 100 huippulaatuista tuotetta aina moottori- ja vaihteistoöljyistä asennusrasvoihin ja lisäaineisiin.

Red Linen päämääränä on valmistaa parhaita mahdollisia tuotteita, ilman kompromisseja. Tuotteita käytetäänkin laajalti moottoriurheilun kirkkaimmalla huipulla, kuten formula ykkösissä ja WRC ralliautoissa. Moottoriurheiluun panostaminen on Red Linelle edelleen tärkeä painopistealue, mutta tuotteita myydään yhä enemmän myös merkkihuolloille, teollisuudelle, kuljetusalan ammattilaisille sekä valveutuneille harrastajille ja kuluttajille, jotka vaativat voiteluaineiltaan huippuominaisuuksia.

Nämä ja muut Red Line tuotteet löydät Autoluettelosta.

Jaa tämä artikkeli: